Liga 1

FCSB și Rapid pot da lovitura în vară! Clubul din Serie A care vrea patru dintre cei mai buni jucători din Liga 1 

FCSB și Rapid sunt două dintre echipele din Liga 1 cu mai mulți tineri de perspectivă în lot, iar în vară ar putea obține sume importante în urma transferurilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 17:39
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 17:47

Publicația italiană Tuttosport anunță că Torino, ocupanta locului 11 din Serie A, a pus ochii pe patru jucători din Liga 1: Octavian Popescu, Ianis Stoica, Darius Olaru (FCSB) și Rareș Ilie (Rapid).

Torino, interesată de Octavian Popescu, Ianis Stoica, Darius Olaru și Rareș Ilie

Sursa citată scrie că Torino este tot mai atentă la piața din România, însă principala țintă, Octavian Popescu, este și cea mai dificilă, "având în vedere concurența pentru jucător". Totuși, italienii subliniază că fotbalistul lui FCSB este cotat "la o sumă sub 10 milioane de euro, care contrazice declarațiile patronului Gigi Becali".

În ceea ce îl privește pe Darius Olaru, mijlocașul ofensiv care are evoluții tot mai bune în tricoul lui FCSB, Tuttosport scrie: "Are 31 de meciuri în campionat, nu prea multe goluri, 3, dar multe pase decisive, 10. Este evaluat la o sumă cuprinsă între 6 și 8 milioane de euro. Dacă la Popescu există o concurență mare, în cazul lui Olaru sunt mai multe șanse".

În continuare, publicația italiană vorbește despre Ianis Stoica și Rareș Ilie, care s-au remarcat la FCSB, respectiv Rapid în actuala stagiune: "Toro poate aduce alți doi tineri din școala românească. Unul joacă tot pentru Steaua (n.r - FCSB), un fotbalist de perspectivă care poate evolua în benzi sau în centru, iar celălalt evoluează pentru Rapid București. Ianis Stoica a marcat șapte goluri în 27 de meciuri și are patru assist-uri până acum. Rareș Ilie a strâns 32 de meciuri la Rapid, a marcat cinci goluri și a oferit nouă pase decisive".

Sursa citată a explicat și ce își dorește antrenorul lui Torino de la transferurile care vor fi realizate în vară: "Ivan Juric are nevoie de o combinație între jucători deja pregătiți și tineri care să fie cultivați și aduși la maturitate".

Cum îi evaluează Transfermarkt pe cei patru jucători doriți de Torino

  • Octavian Popescu - 3 milioane de euro
  • Darius Olaru - 4 milioane de euro
  • Ianis Stoica - 1 milion de euro 
  • Rareș Ilie - 700.000 de euro
Modifică setările cookies