FOTO FCSB s-a mai despărțit de un jucător! Va lupta pentru promovarea în prima ligă

FCSB Andreas Chirițoiu Otelul Galati Superliga FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 08:29
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 08:40

FCSB continuă seria despărțirilor în această iarnă. Unul dintre jucătorii de perspectivă de la echipa lui Becali a semnat cu o echipă din Liga 2.

Oțelul Galați și FCSB au ajuns la un acord în privința transferului atacantului de 19 ani Andreas Chiriţoiu.

Andreas Chiriţoiu spera să revină în această iarnă la FCSB, el fiind împrumutat până acum la Unirea Constanța, însă Gigi Becali a considerat că este mai bine pentru puștiul său să mai adune minute la o echipă din Liga 2, motiv pentru care l-a împrumutat la Oțelul Galați.

  • FCSB

Chiriţoiu, până la finalul sezonului la Oțelul Galați

„Clubul nostru şi-a asigurat, până la finalul stagiunii 2022/23, serviciile atacantului Andreas Chiriţoiu. Fotbalistul este împrumutat de la FCSB, el jucând în prima parte a acestui sezon pentru Unirea Constanţa. 

În vârstă de 19 ani, Chiriţoiu a jucat în toate cele 16 meciuri disputate până acum în acest sezon de Liga 2, marcând de trei ori şi pasând decisiv în alte două rânduri.

Chiriţoiu este şi internaţional de juniori, el evoluând până acum pentru România Under 19. Noul atacant al Oţelului a jucat în 12 meciuri şi a marcat de patru ori sub tricolor”, se arată în comunicatul celor de la Oțelul. 

  • Trei goluri și două pase decisive a reușit Andreas Chiriţoiu în cele 16 meciuri disputate pentru Unirea Constanța în acest sezon
  • 150.000 este cota de piață a atacantului de 19 ani, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!