FCSB riscă să piardă gratis cel mai vechi jucător din lot: "Oferte de la mai mult de jumătate din echipele de Liga 1"

FCSB Mihai Stoica Ovidiu Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2024, 22:55
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2024, 22:56

FCSB visează la primul titlu după o pauză de nouă ani, iar Mihai Stoica spune că lotul pentru stagiunea următoare va fi stabilit și în funcție de deznodământul din luna mai.

Un jucător care s-ar putea despărți de FCSB în vară este Ovidiu Popescu (30 de ani), cel mai vechi jucător din lotul actual, sosit la formația roș-albastră în 2016, de la ACS Poli Timișoara.

Mihai Stoica: "Dacă Ovidiu Popescu rămâne liber va avea oferte de la mai mult de jumătate din echipele de primă ligă"

Mijlocașul de la FCSB, care poate acoperi o mulțime de poziții, își încheie contractul la finalul acestui sezon. Mihai Stoica spune că nu au fost demarate negocierile pentru prelungirea înțelegerii lui Ovidiu Popescu, o decizie urmând să fie luată în funcție de poziția pe care va încheia echipa.

În cazul în care va hotărî să plece de la FCSB, Ovidiu Popescu va avea o mulțime de oferte din campionatul României, crede Mihai Stoica.

"Ovidiu Popescu asigură orice poziție. Dacă nu va prelungi cu noi și va rămâne liber, va avea oferte de la mai mult de jumătate din echipele de primă ligă. Există orice posibilitate (n.r - inclusiv să plece).

Deocamdată nu negociem, ne interesează să vedem cum terminăm. Una e să iei campionatul după 10 ani, alta e să te uiți iar cum câștigă alții", a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

Ovidiu Popescu joacă la FCSB din vara anului 2016, când a fost cumpărat de la ACS Poli Timișoara în schimbul sumei de 200.000 de euro. Mijlocașul a strâns 243 de meciuri și a câștigat un singur trofeu - Cupa României, în 2020.

  • 31 de meciuri (17 ca titular) a strâns Ovidiu Popescu la FCSB în acest sezon. A marcat un gol și a oferit o pasă decisivă
  • 30 de ani a împlinit Oividu Popescu pe 27 februarie
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!