Liga 1

FCSB revine pe Arena Națională! FC Voluntari s-a conformat după refuzul lui Gigi Becali

FC Voluntari a anunțat că meciul cu FCSB, contând pentru etapa a noua din play-off, se va juca pe Arena Națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 18:21
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 18:33

La stadionul din Voluntari se efectuează lucrări la nivelul gazonului, astfel că oficialii clubului ilfovean au fost nevoiți să caute o altă arenă pe care să dispute ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon.

FC Voluntari - FCSB se joacă pe Arena Națională

FC Voluntari a propus inițial ca meciul să se joace în Giulești, pe stadionul Rapidului, însă FCSB a refuzat, spunând că acceptă să joace doar pe Arena Națională.

Gruparea ilfoveană s-a conformat și a anunțat că meciul se va juca pe Arena Națională "datorită interesului ridicat pentru acest eveniment".

"Clubul FC Voluntari anunță că partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal , contra formației FCSB, se va juca sâmbătă, 14 mai, ora 21:00, pe Arena Națională din București. 

Programată inițial pe stadionul Giulești, întâlnirea dintre cele 2 formații a fost mutată pe cea mai mare arenă din București datorită interesul ridicat pentru acest eveniment, care ar fi făcut oricare alt stadion neîncăpător", a transmis FC Voluntari.

Gigi Becali a explicat de ce a refuzat FCSB să joace meciul cu Voluntari în Giulești

FC Voluntari a solicitat ca disputarea meciului cu FCSB din penultima etapă a playoff-ului să aibă loc pe noua arenă din Giulești. Deși ilfovenii au primit acceptul din partea administratorului stadionului, FCSB a refuzat propunerea, deoarece, potrivit spuselor lui Becali, nu s-au încadrat în termenul prevăzut de regulament.

Ilfovenii ar fi trebuit să-i anunțe cu zece zile înainte pe cei de la FCSB că doresc să schimbe locul de disputare al partidei.

„Noi am refuzat să jucăm meciul cu Voluntari pe stadionul din Giulești pentru că nu s-au încadrat în cele zece zile. Ăsta a fost și motivul pentru care am solicitat ca CSA să ne dea un răspuns în zinci zile. 

Pentru că după aia riscăm să anunțe CSA cu nouă zile înainte că ne dă stadionul, dar o să refuze CFR-ul, o să spună că ei nu vor că nu i-am anunțat din timp”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sprt”.

Modifică setările cookies