Liga 1

FCSB, mare favorită la titlu! Rezultatele sondajului www.sport.ro

Cine câștigă titlul în Liga 1? Este întrebarea care stă pe buzele fanilor fotbalului din România.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 19:17
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 19:20

FCSB și CFR Cluj merg ”bară la bară” în acest final de sezon. Chiar dacă echipa lui Dan Petrescu avea 14 puncte avans față de urmăritoare la finalul sezonului regulat, vicecampioana a reușit, cu un parcurs remarcabil în play-off, dar și cu ajutorul unor rezultate slabe ale CFR-ului, să se apropie la doar două puncte de lider!

Sondajul wwww.sport.ro | FCSB, mare favorită pentru câștigarea titlului!

Dacă cele două echipe vor câștiga în următoarea etapă, (CFR joacă ”acasă cu Universitatea Craiova, iar FCSB pe Arena Națională cu FC Voluntari), atunci titlul se va decide în ultima etapă, în meciul direct dintre FCSB și CFR Cluj.

  • Jucătorii de la FCSB

117.545 de cititori www.sport.ro au votat în sondajul ”Cine câștigă titlul în Liga 1?”. Ardelenii au strâns 39,109 voturi (33,27%) iar FCSB domină sondajul, cu 78.436 de voturi (66,73%).

FCSB a încercat în ultimele zile să facă tot posibilul ca meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a sezonului să se dispute pe stadionul din Ghencea.

Se pare, însă, că eforturile oficialilor vicecampioanei au fost în zadar, după cum lasă de înțeles MM Stoica, managerul general al FCSB, în ultimul său mesaj postat pe rețelele de socializare. Acesta a anunțat că în mod oficial s-a luat decizia ca meciul cu CFR să se joace pe stadionul din Buzău și lasă de înțeles că cererea făcută de FCSB de a juca în Ghencea a fost respinsă.

Modifică setările cookies