Liga 1

FCSB, înapoi în Ghencea? Mihai Stoica a revenit cu precizări și a lansat un nou atac la adresa CSA Steaua

Managerul general de la FCSB spune că a fost înțeles greșit atunci când a răspuns la o întrebare referitoare la posibila revenire în Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 20:52
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 20:54

Mihai Stoica a afirmat recent că noul stadion al Stelei "nu are nimic de-a face cu ce a fost" și s-a arătat sceptic în privința șanselor ca FCSB să poată evolua din nou în Ghencea. Mai mult, managerul general a spus că nici măcar nu își dorește neapărat ca acest lucru să se întâmple.

Mihai Stoica: "Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile și vedem unde vom alege să jucăm"

Declarația lui Stoica a provocat o reacție dură a lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord arătându-se dezamăgit că nici măcar MM nu intenționează să ducă mai departe lupta cu CSA Steaua și să încerce să revină în Ghencea.

Mihai Stoica a revenit cu precizări și lasă de înțeles că și-ar dori ca FCSB să revină în Ghencea, însă se teme că "s-a născut prea devreme pentru a prinde vremuri fără abuzuri", făcând referire la faptul că echipa pe care o reprezintă nu este primită în Ghencea.

"Am zis ceva într-o emisiune și s-a înțeles altceva. În opinia mea, noul stadion din Ghencea n-are nicio legătură cu Templul Fotbalului Românesc, așa cum Arena Națională n-are nimic în comun cu “23 August”. Cu excepția codului poștal.

Totuși, Arena vibrează puțin pentru noi, acolo am eliminat Ajax, am bătut Chelsea și Lazio. Poate de aia aș înclina ca meciurile ce suscită interes major să le jucăm acolo.

Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile, cineva ia măsura de a stopa pierderile zilnice pe care le provoacă întreținerea Stadionului Steaua și vedem noi unde vom alege să jucăm.

Mă tem însă că m-am născut prea devreme pentru a mai prinde vremuri d’astea. Adică fără abuzuri", a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Modifică setările cookies