Liga 1

Atac dur la adresa lui MM Stoica, după ultimele declarații: "Uite cum îi batjocoresc! Vrea să întărâte suporterii"

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut mai multe declarații controversate în perioada recentă referitoare la planurile clubului la care activează.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 17:33
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 17:34

Recent, Mihai Stoica a declarat la Telekom Sport că FCSB "nu își dorește neapărat să joace în Ghencea" și există șanse mici ca acest lucru să se întâmple, în ciuda dorinței suporterilor de a evolua pe noul Stadion Steaua. În schimb, Stoica spune că ar prefera ca echipa să joace pe arena Arcul de Triumf.

Gheorghe Mustață, mesaj dur pentru Mihai Stoica

De asemenea, Mihai Stoica s-a arătat sceptic în privința șanselor lui FCSB de a opri supremația lui CFR Cluj și de a câștiga titlul în Liga 1 după o pauză de șapte ani. Declarațiile oficialului de la FCSB i-au deranjat pe fani, iar Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, i-a transmis un mesaj dur celui cu care cânta în tribună după derby-ul cu Rapid, din decembrie, scor 3-1.

"Ghencea nu mai e ce a fost, dar nici echipa asta nu mai este ce a fost. Nu-i mai intersează, dar la ce am aflat, de frica celor de la Sud. O nouă dovadă că pe ei nu-i mai intersează ce vor suporterii. Vrem campionatul și să jucăm în Ghencea, iar Meme a răspuns la amândouă.

Cu Rapid și Dinamo jucăm pe Arena Națională, pentru că vin proștii aia mulți, pe care acum uite cum îi batjocoresc și la meciuri mici vin mai puțini proști? Probabil că vor să nu mai venim la meciuri, dar nu le vom satisface plăcerea asta. Toți îmi spun că se vrea acest scandal.

Rămân surprins să spună Meme asta, mai ales că i-am transmis dorința noastră. Brusc, Meme își pune toți suporterii iar în cap.

Reacțiile noastre vor fi pe stadion, frumos, unde avem dreptul să cântăm ce vrem, să afișăm mesaje legale. Dacă tot nu se vrea titlul, nimic, o să mergem și noi să stăm frumos pe scaune, să vedem meciul ca orice om.

Dacă Meme vrea să întărâte suporterii, ce să fac eu? Primesc sute de mesaje contra lui. Noi luptăm de atâta timp și să ajungem să vedem ce face conducerea, că atacurile vin numai dinspre ei.

Pentru noi este un atac la adresa suporterilor, cum ar veni, faceți ce vreți voi, că noi nu vrem să jucăm acolo. Am rămas blocat. Probabil vor să ne provoace, iar după reacțiile noastre să spună că suntem vinovați de pierderea campionatului. Dacă îl interesa de noi, măcar o spunea altfel.

După Rapid de ce a mai venit lângă noi și apoi a spus că nu-l interesează ce spun suporterii? Am să-l sun și să lămurim totul, pentru că atunci când a urcat lângă noi l-am simțit cel de pe vremuri. Ceva s-a schimbat între timp?", a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

Ce a spus Mihai Stoica despre Stadionul Steaua

Din 2017, de când Steaua București s-a destrămat în FCSB și CSA Steaua este un adevărat război pentru culorile roș-albastre, iar la aproape 5 ani distanță, cele două echipe încă se luptă pentru palmares. 

FCSB a inițiat multiple cereri pentru a juca pe noul stadion din Ghencea, dar Gigi Becali a mărturisit că MApN-ul i-a refuzat de fiecare dată accesul pe noua arenă de 100 de milioane de euro. În cele din urmă, vicecampioana României s-a conformat, iar interesul de a jucat pe stadionul din Ghencea a scăzut, după cum a anunțat chiar Mihai Stoica.  

„Mama mea stă lângă stadionul Steaua. Dar nu îmi zice nimic. Nu tresar când trec pe acolo. Nu are nimic de-a face cu ce a fost…

Nu ne dorim neapărat să jucăm acolo. Cred că nu se va juca. Eu aș vrea să jucăm meciurile care nu au interes mare pe stadionul de la Arc. Iar cele cu mare interes pe Arena Naţională”, a declarat managerul general al FCSB pentru Telekomsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies