VIDEO ”Flavius, cum te simți să antrenezi 'noua Gloria Bistrița'?”. Stoican i-a răspuns lui Marian Iancu

Flavius Stoican FC Botosani Gloria Bistrita Marian Iancu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 17:49
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 17:49

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, a avut prima intervenție în spațiul public după mai bine de opt ani.

Eliberat din închisoare în vara anului 2022, după ce a fost condamnat în dosarul RAFO-Carom, în cadrul căruia primise o pedeapsă de 14 ani cu executare, Iancu a vorbit despre fotbalul românesc și a trimis ”săgeți” către FC Botoșani.

Flavius Stoican, replică pentru Marian Iancu

Flavius Stoican, antrenorul moldovenilor, a răspuns elegant când a fost pus, indirect, să comenteze declarațiile fostului patron de la Poli Timișoara.

”Fiecare e liber să spună orice, fiecare poate să jignească. Nu se gândesc unul la celălalt, că poate oamenii muncesc. Să aruncăm așa cu vorbe... până la urmă, exact ce spuneam mai devreme, fiecare e liber să spună ce vrea. 

Important e ca noi să nu le punem la suflet și să demonstrăm pe teren contrariul afirmațiilor domnului care a dat această declarație. Nu trebuie să ne afecteze. Cu toate că vreau să nu ne afecteze, tot mă deranjează. Nu putem să aruncăm așa cu vorbe doar de dragul de a vorbi. În fine!”, a spus Stoican, la conferința de presă.

Ce a declarat Marian Iancu

Fără să dea nume, Marian Iancu a spus că Gloria Bistrița are o ”corespondentă în Liga 1”, și că acea echipă este din zona Moldovei, iar FC Botoșani este singura echipă din Moldova rămasă pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Noi nu eram parte din Cooperativă, cooperativizarea o făcea Mircea Sandu, nu noi. Gloria Bistrița are, în oglindă, o oarecare corespondentă în Liga 1, nu știu dacă e nevoie s-o numesc eu. E o echipă din zona Moldovei (n.r. - FC Botoșani), cu un conducător mult mai emancipat din toate punctele de vedere, un om de onoare în sens fotbalistic (n.r. - Valeriu Iftime). 

Dar care se comportă exact ca răposatul (n.r. - Jean Pădureanu), cu rezultate previzibile, aproape de scos de pe lista Pronosport sau a pariurilor sportive. Îmi doresc ca acea echipă să fie printre cele care vor retrograda, din punct de vedere al viitorului!”, au fost cuvintele fostului patron de la Poli Timișoara, Marian Iancu, în direct la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Marian Iancu, prima intervenție în spațiul public după opt ani

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!