VIDEO EXCLUSIV FC Botoșani, pregătită să transfere din nou de la FCSB: "Văd că e gata. Abia îl aștept!"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 11:49
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 12:02

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a anunțat că este din nou dispus să facă afaceri cu Gigi Becali, omologul de la FCSB.

După ce l-a împrumutat pe Denis Haruț, în iarnă, până la finalul sezonului, Valeriu Iftime anunță că este gata să îl readucă la FC Botoșani și pe Malcom Edjouma, mijlocașul vândut la FCSB în februarie, pentru 330.000 de euro.

Valeriu Iftime vrea să-l readucă pe Malcom Edjouma la FC Botoșani

Deși Gigi Becali se arăta încântat de transferul lui Edjouma, mijlocașul francez a început să evolueze tot mai puțin la FCSB, iar Valeriu Iftime spune că îl așteaptă înapoi la Botoșani "pentru a-i da un restart".

"Pe Edjouma îl aștept, văd că e gata, acolo e ruginit. Sper să vină la mine, abia îl aștept. Nu vedeți Haruț cum joacă? I-a găsit Marius un post, îl face mijlocaș la închidere. E bun, inteligent, dar fiecare are calitatea lui, trebuie jucate pe calitatea fotbaliștilor aduși. 

Sunt niște butoane de restart, meritul principal îl are Marius pentru că aduce pe poziția respectivă și încearcă să scoată maximul din el. Antrenorul face fotbaliștii, el are cheia magică pentru a restarta niște fotbaliști.

Ce nu l-aș lua și pe Moruțan, dar nu mai vine. După ce pleacă de la mine și dau de condiții mai orășenești, nu mai vin în provincie. S-au obișnuit cu mall-ul. Am mai încercat niște readuceri acasă. A venit Ongenda, l-am repus pe poziție. A venit Haruț, căruia i-ar mai trebui încă jumătate de an la mine, iar după devine un jucător expresiv. Așa cum îl folosea FCSB, fundaș dreapta sau fundaș central, nu cred că era cea mai bună poziție pentru el", a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Malcom Edjouma a fost folosit în 11 meciuri la FCSB și a marcat două goluri. În ultimul meci, 4-0 contra celor de la Farul, mijlocașul a evoluat în ultimul sfert de oră.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!