Fara antrenor si pregatiti sa-si ia adio de la Liga I! Decizie de ULTIMA ORA luata de Vaslui inaintea meciului cu U. Cluj! 

Fara antrenor si pregatiti sa-si ia adio de la Liga I! Decizie de ULTIMA ORA luata de Vaslui inaintea meciului cu U. Cluj! 

► Amsterdamul petrece! Heracles – Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro! HIGH, OLANDA!

In ciuda problemelor cu licenta si cu datoriile, cei de la FC Vaslui au decis sa faca deplasarea la Cluj, pentru meciul cu Universitatea din aceasta etapa. Ultima data cand jucatorii de la Vaslui nu au stiut daca se vor deplasa sau nu in campionat au reusit sa o bata pe Steaua in Ghencea cu 1-0.

CIOBOTARIU SI-A DAT DEMISIA - Liviu Ciobotariu a demisionat joi de la FC Vaslui: "Mi-a fost greu sa iau aceasta decizie. M-am gandit toata noaptea, nu am putut sa inchid un ochi, insa mi-a devenit imposibil sa mai gestionez aceasta situatie. Erau lucruri extrasportive care nu depindeau de mine si pe care eu nu puteam sa le rezolv. Toata lumea si-a dat demisia de la club, nu aveam cu cine sa organizez meciurile, deplasarile. Chiar nu mai aveam cum sa merg mai departe", a spus Ciobotariu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Imaginile dezastrului, după ploi: Dunărea arată ca un imens depozit de deșeuri
BRAT
Modifică setările cookies