Liga 1

Fanii lui Dinamo doneaza bani pentru salvarea Rapidului. Gestul superb anuntat astazi de Peluza Catalin Haldan

Dupa fanii Petrolului, si cei ai lui Dinamo incearca sa o ajute pe Rapid sa se salveze la TAS.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 12:40
Data actualizarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 12:43

Fanii dinamovisti de la Peluza Catalin Haldan au anuntat ca vor dona Rapidului banii castigati in urma unei licitatii organizate pe internet.

Acestia au scos la licitati o minge si un tricou, iar suma stransa va fi directionata catre Rapid, care se lupta sa supravietuiasca la TAS.

Pretul de pornire va fi de 150 de lei pentru fiecare obiect scos la licitatie pe internet.

Si fanii Petrolului au demarat o campanie de ajutorare a Rapidului. Sunt cei mai aprigi rivali de mai bine de patruzeci de ani si intalnirile lor ies mereu cu scantei. Cu toate acestea, in afara terenului, cu unele exceptii, fanii Petrolului si cei ai Rapidului s-au respectat intotdeauna.

Iar ultimul gest al fanilor ploiesteni este unul cu adevarat fantastic. Dupa ce dinamovistii Marius Niculae, Florin Bratu si Ionel Danciulescu si-au scos mai multe obiecte personale la licitatie pentru a strange bani pentru Rapid, club aflat intr-o situatie extrem de dificila, galeria Petroului a luat si ea atitudine acum , "lupii" demarand o campanie fara precedent in fotbalul romanesc.

Promovati pe plan sportiv, insa ramasi si in acest an fara licenta pentru Liga I, dupa ce Comisia de Licentiere a FRF a decis sa respinga dosarul clubului, rapidistii primesc o mana de ajutor din partea rivalilor, fanii Petrolului pornind o campanie pe Facebook - "Galeria Petrolului, alaturi de voi - Rapid traieste prin noi".

Astfel, suporterii ploiesteni au anuntat ca vor contribui si ei cu cat vor putea pentru ca Rapidul sa stranga banii pentru procesul de la TAS.

Multi dintre fanii de pe Facebook au anuntat ca se vor alatura campaniei, acestia mergand pe deviza "uniti salvam".

"Asa ar trebui sa fie orice rivalitate, frumos!" sau "Asta este adevaratul derby din Romania, nu alea fabricate de militie si armata", au fost doar doua dintre mesajele acestora.

Pana in acest moment, Rapidul a anuntat oficial ca a strans suma de 58.913 RON si 521 EURO din donatii, bani care se vor fi platiti pentru judecata de la TAS.

Modifică setările cookies