25 2016 16:52

"Fanii imitau sunete de maimute, pe arbitru nici nu-l interesa!" Gnohere le-a povestit francezilor primele impresii din fotbalul romanesc


	"Fanii imitau sunete de maimute, pe arbitru nici nu-l interesa!" Gnohere le-a povestit francezilor primele impresii din fotbalul romanesc

Gnohere se bate pentru titlul de golgheter in Liga I - a marcat 9 goluri pentru Dinamo in acest sezon.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Gnohere le-a povestit francezilor ca fotbalul romanesc nu i-a lasat o impresie buna la primele meciuri jucate in Liga I.

O partida disputata la Ploiesti, impotriva echipei care l-a exclus din lot in vara, i-a lasat un gust amar, dupa ce suporterii din tribune au inceput sa imite sunete de maimute.

"Primele luni in Romania au fost dificile, nu vorbeam romaneste si engleza mea nu era deloc buna. Noroc ca unii colegi m-au ajutat cu traducerea. Apoi, totul a mers foarte bine si mi-am imbunatatit abilitatile de a vorbi alte limbi."

"Ce nu mi-a placut in Romania a fost modul in care am fost primit la un Petrolul - Dinamo. Fanii imitau sunetele maimutelor, iar acele sunete imi erau adresate. I-am spus arbitrului, dar nu a luat nicio decizie."

"Porecla 'Bizonul' e din perioada in care am jucat in Belgia. Cand cineva ma intreaba cum sa imi zica, ii spun 'Bizonul', e mai usor pentru toata lumea", a spus Gnohere intr-un interviu acordat publicatiei footballski.fr.

Citeste si:

#Gnohere

#Dinamo

3 comentarii
 • 25 2016
  Razal Stai, stai, stai!! Vb. de aceiasi francezi care se amuza teribil pe celebra "S'il vous plait messieurs?" In cazul asta nu ne intereseaza nici parerea D-lui. Gonorrhea (da, scris intentionat) si nici cea a jegurilor franceze....
 • 25 2016
  Stra+luce+nthory+de+nord stoaia+fanii sa-ti manance pl de 50 de cm .......
 • 25 2016
  s nici nu vreau sa stiu de unde sti tu ca o are de 50......
 • 25 2016
  chl Cu 9 goluri se bate pentru titlul de golgheter!! Ce trist!! Mai da vreo 3 și....nimic! Unde s-a ajuns!!...
BRAT