Fanii il cer pe Eric, conducerea Stelei il vrea pe Teixeira! Cu cine se bate Steaua pentru transferul mijlocasului de la Petrolul

Conducerea Stelei cauta solutii pentru inlocuirea lui Sanmartean in retur. Intr-un sondaj sport.ro, fanii il cer pe brazilianul Eric

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 20:27
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 20:47

Teixeira este prima varianta a Stelei pentru inlocuirea lui Sanmartean, dar portughezul Petrolului ar putea fi convins de banii oltenilor sa ia drumul Craiovei.

Lucian Sanmartean a semnat cu Al Ittihad si are sanse mari sa ajunga sub comanda lui Victor Piturca din aceasta iarna. Steaua cere 500.000 de euro, banii investiti de Becali in "magicianul" care a facut minuni in tricoul ros-albastru in 2014.

"Sunt sigur ca Steaua va lua decizia inteleapta, si il va lasa pe Sanmartean sa plece din aceasta iarna", spune Valeriu Rachita.

Intr-un sondaj sport.ro, cu peste 3500 de voturi, fanii il vor pe Eric in rolul de coordonator al Stelei la meciurile din retur.

Steaua si CSU Craiova se vor bate in oferte in aceasta iarna pentru portughezul Petrolului, Teixeira.

"Portile echipei sunt deschise permanent pentru jucatorii de valoare", spune antrenorul Emil Sandoi, care il vrea pe Teixeira in lot pentru continuarea parcursului remarcabil al Craiovei din tur.

Balgradean: "Locul 2 e un obiectiv realizabil"

Lotul Craiovei s-a reunit astazi, iar jucatorii au inceput anul plini de optimism. Cristi Balgradean spera ca echipa sa se claseze pe locul 2 la finalul sezonului.

"Suntem prima echipa care se reuneste. Totodata, in ultimele 11 etape, de cand au venit domnii Cartu si Sandoi, am fost tot primii. Am facut un tur de campionat bun, sper sa continuam tot asa. Noi vom face tot posibilul sa mergem pe aceeasi linie. Sunt 14 puncte distanta de Steaua, un pic cam mult, dar in fotbal se poate intampla orice. In schimb, patru-cinci puncte se pot recupera in 17 etape, asa ca locul 2 este un obiectiv realizabil. In consecinta, ne gandim la cupele europene. Daca vom avea acelasi parcurs de pana acum, firesc ca putem ajunge in Europa", a spus Balgradean.

Modifică setările cookies