FOTO Szukala a semnat pe doi ani cu Al Ittihad: "Am refuzat de doua ori, a treia oara n-am mai rezistat" Ce salariu URIAS va primi

E oficial. Lucasz Szukala a semnat cu Al Ittihad, la care va juca din vara. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 18:52
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 20:24

Szukala a semnat un contract pe doi ani cu echipa antrenata de Victor Piturca, dupa ce a refuzat de doua ori oferta arabilor. Banii au fost factorul decisiv: 2 milioane de euro va castiga Szukala in Arabia Saudita.

"Am semnat pe doi ani, incepand cu luna iulie. In cazul in care Steaua isi da acordul, eu pot sa plec si de acum. Daca nu, plec la vara", a declarat Szukala in presa din Polonia.

"Am refuzat de doua ori oferta lor, dar a treia oara nu am mai rezistat. Era o oferta de nerefuzat. Am vorbit si cu selectionerul meu, mi-a zis ca nu conteaza unde joc, daca joc bine, ma cheama la lot", a mai anuntat fundasul Stelei.

Szukala a vorbit la Digi si despre relatia cu Reghecampf, cel care l-a adus in Romania.

"Sunt prieten bun cu Reghe, am o relatie buna si cu impresarul meu, dar asta nu a fost o problema in negocierile cu Victor Piturca. Totul a decurs profesionist. A contat doar jucatorul Szukala", a spus stelistul. 

Piturca l-a luat si pe Sanmartean de la Steaua, iar acum negociaza si pentru Cristi Tanase. Becali cere 2 milioane de euro pentru decarul sau, dar arabii ofera 1.8 milioane de euro. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies