Dragomir: "Eu as alege antrenorul intre Iordanescu si Ienei!"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Septembrie 2010, 11:56

	Dragomir: "Eu as alege antrenorul intre Iordanescu si Ienei!"

Lacatus spune ca nu se poate bucura pentru demisia lui Ilie Dumitrescu si crede ca exista posibilitatea sa nu i se aprobe demisia si sa continue ca antrenor la Steaua. Mitica Dragomir are deja doua propuneri.

"Ilie stie de ce a ajuns in aceasta situatie incat sa-si dea demisia. Sunt momente neplacute in viata fiecarui antrenor. Nu-mi doream ca Ilie sa ajunga la asta. Si la mine s-a intimplat sa fiu huiduit, dar asa, mai razlet. Poate nu i se va aproba demisia si va continua, iar relatia cu fanii va fi alta. Cu Astra a fost un joc pe care l-au dominat, cu Astra, dar nu prea au avut situatii de a marca. Si Ronaldo a fost fluierat, si Mourinho, iar raspunsul lor a fost ca fanii sint cei care-i platesc, pentru ca asa e in Spania", a mai spus Lacatus la Sport.ro.

"Dupa parerea mea, te saturi repede la Steaua. Daca nu ai rezultate, te saturi si pleci. Ilie Dumitrescu e baiat destept, a zis ca are o singura viata. Sunt cateii care te mananca de fund. Cei care se gudura si care influenteaza rau acolo. Ilie a vrut sa faca bine la Steaua. In locul lui, nu imi dadeam demisia. Dar nu a vrut sa isi riste sanatatea, el are bani. In momentul cand pui in balanta sanatatea si functia, alegi sanatatea. Eu l-as aduce macar pana in iarna, pe Iordanescu sau Ienei. Steaua are sanse la titlu, depinde pe cine aduce Gigi", a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Cetățenii din București se pot programa pentru vaccinare anti-Covid și în județul Ilfov
BRAT

Modifică setările cookies