Steaua a ramas cu ochii in soare! Dinamo - Barcelona, cu 55.000 de fani pe National Arena! De ce a spus pas Becali:

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Iunie 2012, 11:15

	Steaua a ramas cu ochii in soare! Dinamo - Barcelona, cu 55.000 de fani pe National Arena! De ce a spus pas Becali:

Dinamo i-a suflat Stelei sansa de a reedita finala de Cupa Campionilor din 1986 printr-un super amical cu Barcelona.

Steaua a fost prima echipa din Romania care a inceput negocierile pentru un amical de cinci stele cu Barcelona. De organizare urma sa se implice o firma la care Gica Popescu are un cuvant important de spus.
„Este adevarat ca Steaua a fost la un pas sa joace cu Barcelona. O astfel de partida necesita mai multe costuri si nu era chiar asa simplu sa-l aduci pe Messi la Bucuresi, asa ca m-am implicat cu partenerii mei. Steaua nu trebuia sa dea niciun ban”
, a spus Gica Popescu in ProSport.

Dinamo este acum gata sa bata palma pentru amicalul cu Barcelona. Meciul s-ar putea disputa pe 11 august pe national arena. Messi, Xavi si Iniesta ar putea atrage 55.000 de romani in cel mai tare amical al vreunei echipe romanesti.

„Steaua trebuia doar sa intre in teren, insa pretentiile Barcelonei au fost destul de mari, iar noi, cei care ne ocupam de organizare, nu am dorit sa suferim pierderi asa mari din buzunarele noastre”, a mai spus Gica Popescu.

Pentru meciul cu Dinamo, o alta firma a preluat acest proiect si asteapta un raspuns din partea conducerii din Stefan cel Mare.

Focar de COVID-19 într-o fabrică din Timiș. Este al optulea din acest județ
BRAT