Rapid Marian Rada Superliga

FABULOS! Situatie comica dupa ce Rapid s-a calificat in optimile Cupei Ligii: "Imi dau demisia si imi depun si eu CV-ul!" :))

Rapid e in optimile Cupei Ligii, insa Marian Rada vine cu o idee incredibila :)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Iulie 2014, 20:43
Data actualizarii: Miercuri 16 Iulie 2014, 20:51

Directorul tehnic al clubului vrea sa-si dea demisia din functie, pentru ca apoi sa-si depuna CV-ul pentru postul de antrenor, urmand ca administratorul judiciar sa aleaga cine va conduce Rapidul in Liga I.

"IMI DAU DEMISIA!"

"Ne apropiem de nivelul de pregatire optim. Am incercat sa facem tot posibilul ca echipa sa arate cat mai bine din punct de vedere fizic. Ne-am atins scopul, important e ca vom avea un meci in Giulesti cu Steaua. Le-am spus inainte de meci ca daca vor avea vointa vor depasi si oboseala si orice alt obstacol.

Nu stiu daca putem invinge Steaua, vom vedea. Vom da totul pe teren, speram ca si suporterii sa ne ajute. Se cauta antrenor cu CV, poate pana sambata imi voi da si eu demisia din functia de director tehnic si imi voi depune si eu CV-ul pentru a fi antrenor", a spus Marian Rada la Look TV.

Situatia financiara nu este clara la Rapid, dupa ce italianul Massone ezita sa preia clubul. Viorel Moldovan a plecat de la club, iar in locul sau administratorul judiciar va alege un nou antrenor, dupa ce va primi mai multe CV-uri.

Rapid are meci cu Steaua in optimile Cupei Ligii, sambata, in Giulesti, de la ora 21.00.

Modifică setările cookies