Fabulos: Cum a fost ADRIANO pe lista de transferuri a Rapidului. Asa arata proiectul lui Massone in Giulesti, cu Ze Maria pe banca

Fabulos: Cum a fost ADRIANO pe lista de transferuri a Rapidului. Asa arata proiectul lui Massone in Giulesti, cu Ze Maria pe banca

Renzo Rossi a povestit la Sport.ro care era planul lui Massone la Rapid, daca ar fi ajuns patron.

Massone sustine in continuare ca este conducatorul de drept al Rapidului, dupa ce ar fi semnat un contract si ar fi prezentat si garantiile bancare.

"Ce pot sa spun e ca domnul Massone a ramas cu un gust amar si cred ca el inca nu lasa lucruri nerezolvate. Merge pe drumul lui, e convins ca are dreptate, a semnat pe 15 un contract. Una dintre clauze era sa demonstreze ca ar fi avut banii. Pe data de 14, Massone a deschis un cont in Romania si banii inca sunt aici pentru a fi pusi la dispozitie. Va garantez ca Massone si asociatii lui au capacitate economica, pentru ca unul dintre asociati este presdintele unei banci mari din Italia. "

Conform lui Renzo Rossi, Massone urma sa vina cu un proiect sportiv ambitios la Rapid:

"Massone a venit aici cu un proiect numai fotbalisti, nu pentru business. Business ar fi facut-o, dar nu acum, ci peste 4, 5 ani, cand proiectul fotbalistic ar fi dat roade. In spate era si o societate importanta din lumea fotbalului. Un plus, stie efectiv meseria de fotbal. Eu sper ca legea va fi respectata."

Branescu de la Juventus urma sa fie primul transfer al Rapidului:

"Am discutat la telefon cu Juventus pentru Branescu, de la nivel inalt din conducere s-a spus ca vine la Rapid. El era primul transfer, pentru ca trebuia un portar. Mai era nevoie de inca trei, patru jucatori, care ar fi facut ravagii. Impreuna cu lotul de la Rapid, cred ca echipa putea merge foarte bine. "

Cu Ze Maria pe banca, Massone si Renzo Rossi au cautat un nume puternic pentru Rapid in atac. Ze Maria l-a propus pe Adriano, cu care a jucat in trecut la Parma:

"A fost o discutie, era prezent cu Ze Maria, discutam... am vrut sa construim un Rapid mai puternic si o imagine cu un marketing mai puternic. Marketing e zero, cum il construiesc? Aduc un nume. Eu am vorbit personal cu Crespo. Mi-a spus ca tocmai semnase cu Parma U21. Am vorbit cu Birindelli, el semnase deja si mi-a zis ca ramanem in contact. A venit Ze Maria, spuneam ca e nevoie de un atacant si in gluma Ze Maria a zis sa vorbim cu Adriano.", a spus Renzo Rossi la Sport.ro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies