FA-BU-LOS! Niciun roman nu a mai trait VREODATA asa ceva! Anuntul patronului de la Ludogorets dupa meciul istoric de la Sofia

Autor: Sport.ro
Joi 28 August 2014, 07:00

	FA-BU-LOS! Niciun roman nu a mai trait VREODATA asa ceva! Anuntul patronului de la Ludogorets dupa meciul istoric de la Sofia

Cosmin Moti a devenit erou dupa penalty-urile care au scos-o pe Steaua din Liga!

A aparat in fata lui Rapa si Parvulescu, iar Steaua a ratat calificarea in grupele Champions League. La finalul partidei, patronul Kiril Domuschiev a facut un anunt istoric! O tribuna a noului stadion din Razgrad va purta numele lui Cosmin Moti!

Chiar daca Ludogorets inca nu stie unde va juca in Liga, Domuschiev e sigur ca fanii vor veni cu miile alaturi de echipa lui:

"Rezultatul final este foarte corect. Moti va primi o prima speciala, bineinteles. Construim un nou stadion la Razgrad si o tribuna va primi numele lui Moti. Nu este numai un erou pentru orasul nostru, el este un erou al Bulgariei. Singurul jucator de la Steaua pe care as fi gata să-l cumpar este Chipciu, dar nu este posibil pentru ca in Bulgaria perioada de transferuri s-a incheiat la 15 august.", a decarat Kiril Domuschiev la DigiSport.

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies