Miercuri 04 Iulie 2018, 08:59

Sezonul trecut juca in fata lui Neymar si Mbappe, azi a ajuns in Liga 1! Poate fi lovitura verii in Romania! Cu cine a semnat


	Sezonul trecut juca in fata lui Neymar si Mbappe, azi a ajuns in Liga 1! Poate fi lovitura verii in Romania! Cu cine a semnat

N-au de gand sa se bata pentru evitarea retrogradarii la primul seozn din istorie in Liga 1!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Hermannstadt a mai reusit o lovitura in perioada de achizitii. L-a luat pe congolezul Michael Jordan N'Kololo de la Caen. Fotbalistul de 25 de ani a semnat pe doua sezoane cu Sibiul si se anunta una dintre marile descoperiri ale campionatului. N'Kololo are 10 meciuri jucate in 2017-2018 in Ligue 1! Nascut in Franta, N'Kololo a acceptat sa joace pentur nationala din Congo, tara parintilor sai. Are 4 selectii si doua goluri marcate la nivel international.

N'Kololo e mijlocas ofensiv si a fost adus in Romania de agentul Farid Khallaf, acelasi care i-a ajutat pe sibieni sa il ia si pe Juhvel Tsoumou, fost la Frankfurt, Preston si Aachen.


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

#Hermannstadt

#nkololo

Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor