Miercuri 04 Iulie 2018, 08:59

Sezonul trecut juca in fata lui Neymar si Mbappe, azi a ajuns in Liga 1! Poate fi lovitura verii in Romania! Cu cine a semnat


	Sezonul trecut juca in fata lui Neymar si Mbappe, azi a ajuns in Liga 1! Poate fi lovitura verii in Romania! Cu cine a semnat

N-au de gand sa se bata pentru evitarea retrogradarii la primul seozn din istorie in Liga 1!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Hermannstadt a mai reusit o lovitura in perioada de achizitii. L-a luat pe congolezul Michael Jordan N'Kololo de la Caen. Fotbalistul de 25 de ani a semnat pe doua sezoane cu Sibiul si se anunta una dintre marile descoperiri ale campionatului. N'Kololo are 10 meciuri jucate in 2017-2018 in Ligue 1! Nascut in Franta, N'Kololo a acceptat sa joace pentur nationala din Congo, tara parintilor sai. Are 4 selectii si doua goluri marcate la nivel international.

N'Kololo e mijlocas ofensiv si a fost adus in Romania de agentul Farid Khallaf, acelasi care i-a ajutat pe sibieni sa il ia si pe Juhvel Tsoumou, fost la Frankfurt, Preston si Aachen.


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Hermannstadt

nkololo