'EXPLOZIE' in lotul Stelei: jucatorul care si-a pus un MILION de euro la cota de piata in 3 luni! Transformarea e impresionanta:

'EXPLOZIE' in lotul Stelei: jucatorul care si-a pus un MILION de euro la cota de piata in 3 luni! Transformarea e impresionanta:

Steaua se pregateste de meciurile tari in drumul spre Liga si are in lot un jucator cu o crestere impresionanta.

Florin Gardos este numele sau. Fundasul avea in luna martie o cota de 3 milioane de euro, pentru ca dupa doar 3 luni, aceasta sa ajunga la 4 milioane de euro.

NU E SINGURUL

Stelistii au cucerit deja doua titluri la rand in Romania. Cu Reghecampf pe banca, Steaua a 'produs' jucatori pentru export: Chiriches, Tatarusanu, Bourceanu, Pintilii sau Rusescu fiind oamenii de baza care au dus greul marilor meciuri din ultimele sezoane.

Ramas lider in aparare, dupa plecarea lui Chiriches la Tottenham, Florin Gardos a avut evolutii foarte bune, asa ca si cota i-a crescut.

Ajuns acum la 25 de ani, numele sau este legat de un nou transfer, de cateva luni incoace. Mutarea se poate face chiar si in acesta vara pentru suma corecta, insa nu e nimic stabilit, inca.

In lotul Stelei, cei mai valorosi jucatori, dupa cota de piata, sunt: Gardos (4 mil.), Chipciu (4 mil.) si Tanase (3 mil.). In plus, cele mai importante cresteri ale cotei sunt in cazurile:

Gardos: de la 3 la 4 mil. de euro
Chipciu: de la 3,2 la 4 mil. de euro
Varela: de la 2,2 la 2,5 mil. de euro

Tot la nivel financiar, in clasamentul cotelor oferit de transfermarkt, Steaua are 6 jucatori in top 10 din Liga I.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies