VIDEO EXCLUSIV Explicație pentru gestul "mizerabil, de toată jena" al lui Dan Petrescu. Duckadam nici n-a vrut să audă

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Mai 2022, 19:15
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2022, 19:17

Dan Petrescu a stârnit furia foștilor colegi și a fanilor Stelei, după un gest făcut la petrecerea de titlu a lui CFR Cluj.

Într-o filmare apărută în mediul online în noaptea de după câștigarea titlului, Dan Petrescu a fost surprins alături de jucătorii lui CFR Cluj în timp ce se aud înjurături la adresa Stelei. 

Explicație pentru gestul "mizerabil, de toată jena" al lui Dan Petrescu

Nu a fost clar dacă și Dan Petrescu a scandat, însă pentru Helmut Duckadam sau Gabi Balint nici măcar nu a contat. Ambii au avut discursuri dure la adresa fostului jucător al Stelei și nu i-au găsit nicio scuză pentru faptul că a luat parte la manifestarea respectivă.

Într-o intervenție avută la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, Duckadam a catalogat gestul lui Dan Petrescu și al jucătorilor lui CFR Cluj drept "o mizerie, de toată jena", însă Ciprian Marica a avut o opinie diferită și a purtat o dezbatere cu fostul portar, dar și cu Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova.

"Domnule Duckadam, aici e o problemă. Una e să o faci la tine în sufragerie, în bucătăria ta și alta e să strigi tare pe stadion. Sunt două lucruri total diferite. Nu că nu aș condamna gestul. E foarte adevărat, n-ar trebui să existe astfel de gesturi. Dar erau la ei acasă, în bucătăria lor, sărbătoresc cum vor ei. N-au venit să spună public și să înjure pe un stadion. Aș face o oarecare diferență, după părerea mea. N-au ieșit la televizor, să spună public. Aici sunt prietenii lor.

Și eu m-am ferit de lucrurile astea când m-am dus la FCSB. Sunt decizii pe care le iei cumpătat sau nu. Ești la un șpriț, cum era Dan Petrescu acolo... 'Mamă, mamă, stai că am auzit asta, fugeam din grup'. Iartă-mă, dar ei nu erau acolo să strige urât. Ei dansau, cântau și la doi-trei le-a venit să strige. Restul trebuiau să se ascundă, să fugă? Pune-te în situația respectivă.

Domnule Pușcaș, dumneavoastră dansați acolo, săriți cu jucători. Vă gândiți că unul din spate o să filmeze? Imaginați-vă dacă erați acolo. Ce ați fi făcut? Vă dădeați în secunda aia la o parte ca să nu vă filmeze?", a spus Marica, la Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Helmut Duckadam a ascultat argumentele lui Ciprian Marica, însă nu și-a schimbat opinia: "E părerea ta, o respect. Ba da, au ieșit la televizor, știau că sunt filmați, stai liniștit. Știau că acele imagini vor fi văzute, nu au făcut-o într-o cameră în care nu i-a auzit nimeni. Au făcut-o într-un local, unde se știa că se filmează, știau că acele imagini se vor vedea", a spus Duckadam.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!