EXCLUSIV ”O mizerie! De toată jena!”. Imaginile de la petrecerea de titlu a CFR-ului l-au scandalizat pe Duckadam

Helmut Duckadam CFR Cluj FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Mai 2022, 13:16
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2022, 13:20

Helmut Duckadam a criticat în termeni duri imaginile de la petrecerea campioanei CFR Cluj, care a câștigat titlul înainte de ultima etapă, în care va întâlni FCSB, astfel că rezultatul dintre cele două echipe nu va conta în economia clasamentului.

În spațiul public au apărut imagini cu jucătorii de la CFR Cluj, alături de Dan Petrescu, înjurând rivala FCSB, pe care au numit-o ”Steaua”. Din imagini nu este clar cine sunt, mai exact, cei care scandează, dar a fost suficient ca imaginile să scandalizeze mai multe foste glorii steliste, printre care și Gabi Balint.

Acum a venit rândul lui Helmut Duckadam să judece imaginile de la petrecerea celor de la CFR Cluj.

Helmut Duckadam, despre imaginile de la petrecearea CFR-ului: ”O mizerie! De toată jena!”

„Păi ce pretenții să mai avem de la galerii când am văzut ce fac jucătorii și antrenorul de la CFR? O mizerie! Au fost de toată jena cu acele cântece împotriva familiilor suporterilor steliști. Ce pretenții să mai avem de la galerii atunci?”, a spus Duckadam, în direct la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Ardelenii au fost apărați de Ciprian Marica: ”Domnule Duckadam, aici e o problemă. Una e s-o faci în bucătăria ta și alta e să strigi tare pe stadion, sunt două lucruri total diferite după părerea mea. Nu că n-aș condamna gestul, n-ar trebui să existe lucrurile astea. Dar erau la ei acasă, în bucătăria lor, sărbătoresc cum vor ei. N-au venit să înjure public pe un stadion, e o oarecare diferență, după părerea mea”.

Helmut Duckadam: E părerea ta, o respect.

Ciprian Marica: Dar n-au ieșit la televizor...

Helmut Duckadam: Ba da, au ieșit la televizor. Că știau că sunt filmați, stai liniștit. Nu au făcut-o într-o cameră unde erau doar ei. Știau că acele imagini vor fi văzute.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!