EXCLUSIV: VEZI CUM ARATA CANTONAMENTUL NATIONALEI DIN ELVETIA

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Martie 2008, 11:49
ROMANIA FACE VALURI

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Romania va face valuri la Euro chiar daca,Doamne fereste! n-o sa bata pe nimeni in grupa mortii. In Elvetia, Piturca si Lupescu au ales pentru Mutu si Chivu o superpiscina, cu ... valuri. Daca va ploua in Elvetia, romanii se vor balaci si pe terenul de antrenament, care are o singura problema, dar mare - n-are iarba. La Euro, Mutu si Chivu nu se vor putea balaci in hotelul elvetian de 4 stele in care va sta nationala - n-au cada in camere. In schimb, Piturca si Lupescu au inchiriat pentru jucatori piscina revolutionara care face valuri in occident - la propriu.

Elvetienii au fost de acord sa-i lase singuri pe romani in hotel, dar  n-au rezervat si piscina numai pentru ei. Sunt cereri imense din toata lumea pentru piscina cu valuri, asa ca elvetienii le vor da voie si altora sa se balaceasca in ea. Piturca a gasit solutia ca fotbalistii nationalei sa nu fie deranjati de turisti - se vor scalda doar la lumina lunii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Anunțul lui Klaus Iohannis cu privire la referendum, ”pentru a da românilor votul înapoi”
BRAT