EXCLUSIV | Țeapa de 1.000 de dolari luată de Bogdan Vintilă pe străzile din Napoli. A povestit totul, în direct. "A fost manevră"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 09:41
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 11:45

Bogdan Vintilă, fostul antrenor de la FCSB, a povestit la ProX o întâmplare pe care nu o va uita vreodată.

Pe când evolua la FC Argeș, sub comanda lui Nicolae Dobrin, la finalul anilor '90, fostul goalkeeper n-a ascultat sfaturile unor apropiați și a ieșit la shopping pe străzile din Napoli, oraș în care se afla cu FC Argeș.

Întâmplare haioasă cu Vintilă, pe când juca la FC Argeș

Cum telefoanele mobile de ultimă generație exercitau o atracție fantastică asupra tinerilor, jucătorii lui FC Argeș și-au propus să dea lovitura și să-și achiziționeze "celulare" de la persoane dubioase, care făceau comerț la colțul străzii. 

"Care a fost cel mai excentric cadou pe care ți l-ai făcut?", a fost întrebat Bogdan Vintilă de Ioana Cosma. Fostul portar n-a ezitat și a răspuns imediat, cu un zâmbet amar. "Mi-am cumpărat telefoane din Italia!" 

Moderatoarea emisiunii Ora Exactă în Sport de la ProX i-a adresat întrebarea de urmărire firească: "Mai multe telefoane?", iar tehnicianul în vârstă de 49 de ani a dat din cap afirmativ: "Daaaa!" 

Vintilă, păcălit în Napoli

Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care Bogdan Argeș Vintilă și-a zis că va face o achiziție de marcă? 

"A fost o 'cunoaștere' a orașului Napoli foarte dură. Eram cu FC Argeș, am ieșit în Napoli la cumpărături și am cumpărat trei telefoane, erau alea tari!

Dar nu mi-am luat telefoane, pentru că au pus niște sticluțe de apă înăuntru. Au făcut manevră: au băgat telefoanele în pungă... Mai ia bani, mai dă bani... Și doar ne spuse cineva să nu cumpărăm nimic de pe stradă!", și-a continuat Vintilă povestirea. 

1.000 de dolari, trei sticle de apă

Și nu a fost unicul piteștean păcălit prin labirintul orașului din sudul Italiei. A doua a zi, fostul goalkeeper avea să constate că și alți colegi fuseseră trași pe sfoară.

"A doua zi, la antrenament, toată lumea avea 'telefoane'. Și Nicolae Dobrin, și Cornel Cristescu... Și ei își luaseră tot sticle de apă. Asta a fost cea mai tare achiziție. Cu 1.000 de dolari, am luat sticle cu apă! A fost cea mai scumpă achiziție a mea", a încheiat Vintilă. 

Piteștenii au făcut haz de necaz de acel moment și au trecut repede peste episodul inedit. "Cadoul" scump pe care și l-a făcut Vintilă, acum peste 20 de ani, îl va ține mereu minte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!