Raul Rusescu FC Sevilla Steaua Superliga

EXCLUSIV! Rusescu, aproape de revenirea la Steaua! Negocieri in acest moment intre campioni si Sevilla:

Steaua si-a gasit atacantul de Champions League!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Iunie 2014, 15:15
Data actualizarii: Luni 30 Iunie 2014, 15:15

E roman si stelist 100%! Steaua e aproape sa bata palma cu Sevilla pentru revenirea lui Raul Rusescu. Atacantul nu are loc in lotul castigatoarei Europa League iar la Steaua ar avea sansa din nou sa se remarce in Champions League.

Steaua joaca impotriva campioanei Norvegiei in turul II preliminar, ambele partide in direct la ProTV pe 16 si 23 iulie.

Rusescu a fost imprumutat la Braga in returul sezonului trecut, a jucat 13 partide si a reusit 5 goluri. Nu a fost suficient pentru ca portughezii sa achite suma de transfer de 3 milioane de euro.

Acum Rusescu e aproape de revenirea la Steaua, echipa de la care a plecat pentru 2,2 milioane de euro din postura de golgheter al Ligii I.

Sunt negocieri intre Steaua si Sevilla iar cea mai mare problema e reprezentata de faptul ca Sevilla vrea sa-l vanda pe Raul, in timp ce Steaua vrea sa-l imprumute. Rusescu nu are un salariu foarte mare in Spania. Castiga 450.000 de euro pe sezon.

Steaua a pierdut doi atacanti in aceasta vara. Piovaccari si Kapetanos au plecat, dar nimeni nu a venit in locul lor. Rusescu s-ar plia si pe noul sistem de joc al Stelei, 4-3-3, cu care Galca vrea sa domine Liga I. 

Modifică setările cookies