Dinamo Dorin Rotariu Dragos Grigore Superliga

EXCLUSIV: Primul JUCATOR ca si PLECAT de la Dinamo dupa ultima etapa! Anuntul clubului despre Rotariu la Sporting

Va fi o vara fierbinte pentru Dinamo. In timp ce asteapta sa vada daca se aproba planul de insolventa, UEFA, prin vocea lui Duru, anunta ca nu o primeste in Europa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 07:30
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 07:40

Banii din Cupele Europene erau extrem de importanti in calculul bugetului unui club care s-a trezit peste noapte cu multe datorii. Transferurile pot fi o solutie pentru Dinamo, care se pregateste sa se desparta de unul dintre cei mai importanti jucatori ai sai.

"Asteptam acum sa vedem daca se accepta planul de insolventa. Va dati seama, banii de la UEFA din drepturile pentru Europa erau importanti. Trebuie sa scapam de datoriile acelea acum, nu exista datorii catre jucatori, decat o luna restanta in anumite cazuri. Datoriile mari sunt pe societate. Nici nu le stiu pe multe dintre ele.", spun oficialii clubului.

Dragos Grigore va pleca

Dupa ultima etapa a sezonului, Dinamo se va desparti de omul care a jucat in "Groapa" in ultimii 6 ani. Transferul lui Dragos Grigore e "ca si facut". Nu Italia este destinatia acestuia: "Grigore e de 6 ani la Dinamo. Transferul sau e ca si facut... nu este vorba de Italia."

Cazul complicat al lui Rotariu

Urmarit de Sporting din tribune, dar si de cluburi din Anglia, Rotariu ar putea ramane la Dinamo cel putin inca un sezon. Cazul sau e mai complicat. A atras atentia prin agentul sau, iar Dinamo asteapta ca el sa creasca mai mult, pentru a-l vinde la un pret mai bun.

"Stiu ca Rotariu a fost urmarit din tribune, a fost urmarit si de cluburi din Anglia. El este inca tanar si e un subiect mai delicat. Sunt mai multi jucatori care vor sa plece.", a declarat Cristi Bobar pentru www.sport.ro

Modifică setările cookies