EXCLUSIV | Pe cine pune Negoita pe banca lui Dinamo la meciul din Cupa cu Braila + Primele raspunsuri date de Niculescu si Alexa

Autor: Sport.ro
Duminica 23 Septembrie 2018, 09:24

	EXCLUSIV | Pe cine pune Negoita pe banca lui Dinamo la meciul din Cupa cu Braila + Primele raspunsuri date de Niculescu si Alexa

Dinamo l-a dat afara pe Florin Bratu, iar acum cauta solutii pentru banca tehnica. Negoita i-ar putea lasa pe secunzii lui "Bratone" sa conduca echipa la urmatorul meci.

Criza de la Dinamo continua. Conducerea din Stefan cel Mare nu a reusit sa gaseasca ieri o solutie pentru inlocuirea lui Florin Bratu (38 de ani), iar cautarile continua.

Sursele www.sport.ro scriu ca cele mai mari sanse sunt ca Iulian Mihaescu, Liviu Rusu si Silviu Ion, secundul si preparatorii fizici de la Dinamo, sa pregateasca mecuil cu Dacia Unirea Braila, programat marti, in Cupa Romaniei.

Pana in acest moment, spun sursele www.sport.ro, Claudiu Niculescu si Dan Alexa, doi dintre antrenorii care ar fi putut reprezenta solutii pentru banca tehnica a "cainilor", au transmis ca nu au fost contactati. Pe de alta parte, Niculescu nici nu este tentat sa preia echipa in acest moment.

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies