EXCLUSIV | Mirel Rădoi nu concepe o înfrângere cu Islanda: ”Nici nu vrea să se gândească la așa ceva”

România se duelează cu Islanda, în cursa unui bilet către Campionatul Mondial din Qatar, în direct pe PRO TV, de la 21:45.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 13:48
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 14:07

Meciul ar putea fi unul decisiv pentru soarta selecționerului, care se gândește să părăsească echipa națională în cazul unei campanii dezastuoase, în tripla cu Islanda, Macedonia de Nord și Liechenstein.

Violeta Colgiu, corespondentul trimis de PRO TV în Islanda, pentru meciul din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar, a vorbit despre energia pozitivă pe care o are Mirel Rădoi, înaintea partidei ce va fi transmisă de PRO TV de la ora 21:45:

  • EXCLUSIV | Mirel Rădoi nu concepe o înfrângere cu Islanda: ”Nici nu vrea să se gândească la așa ceva”

Chiar nu vrea să se gândească la înfrângere. L-am văzut sincer, că și-a dorit Islanda la tragerea la sorți, chiar vrea să își ia o revanșă. A fost întrebat dacă o să își dea demisia dacă ia pierde, a spus că nici nu vrea să se gândească la așa ceva. 

Pe vremea domnului Pițurcă sau a domnului Iordănescu era la antrenament primul 11 versur rezervele. Acum, nu mai știm nici noi, nu mai știe nici el. Nu ai cum să îți dai seama. 

Așteptăm vreo 400 de români, având în vedere că suntem pe locul 3 în rândul străinilor, iar în Feroe suntem pe locul 1”.

CITESTE SI

Modifică setările cookies