Fotbal intern

Zece fotbaliști, suspecți că ar fi primit adeverințe false de vaccinare împotriva COVID-19. Medicul incriminat, soția antrenorului

Zece jucători legitimați la clubul FC Pucioasa (Liga 3) sunt acuzați că ar fi primit adeverințe false de vaccinare împotriva COVID-19.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 12:07
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 12:11

Un medic de familie din Pucioasa ar fi eliberat adeveințe false pentru zece jucători legitimați la echipa antrenată chiar de soțul acesteia.

Autoritățile au luat cunoștiință de acest caz, iar o anchetă a fost demarată pentru a descoperi cum a fost posibil să se ajungă într-o asemenea situație. 

"Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie-august, o femeie, în calitate de medic de familie, instigată de un bărbat, ar fi implementat, în sistemul informatic specific, date nereale privind vaccinarea a 10 persoane împotriva COVID-19.

Astfel, ar fi fost eliberate adeverințe false de vaccinare și s-ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru presupusa vaccinare a persoanelor", au transmis polițiștii, potrivit Digi24

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies