EXCLUSIV | Mediasul a raspuns ofertei lui Becali pentru Olaru: "Asta mi-au zis! Iar eu le-am spus sa fie sanatosi"

Autor: Sport.ro
Joi 04 Octombrie 2018, 12:16

Gaz Metan Medias a refuzat oferta lui Becali pentru Darius Olaru, de 350.000 euro plus 10% dintr-un viitor transfer.

Gigi Becali a trimis o oferta de 350.000 euro plus 10% dintr-un viitor transfer pentru tanarul Darius Olaru, de la Gaz Metan. Patronul FCSB spune ca a fost refuzat, mediesenii transmitandu-i ca "vand doar in strainatate".

Becali a mai spus ca voia sa-l dea si pe Daniel Benzar imprumut la Medias, dar si ca ar fi vrut sa-l foloseasca pe Olaru pe postul de mijlocas central, pentru ca "FCSB are nevoie de un Verratti".

"Nu cred eu ca il intereseaza pe Dybala ce a zis Becali, dar nu-i frumos din partea mea.

Eu l-am numit piticanie nu pentru ca e pitic. Am vorbit si eu intr-o parabola, ca sa arat ca la 19 ani Morutan e mai mare, chiar daca e mai mic de inaltime. Asa sunt unii fotbalisti. Chiar daca sunt mici, ei par mari!

Pentru Darius Olaru am facut ieri oferta de 350.000 euro si 10% procent, plus Benzar ala mic imprumut. Plus le-am zis ca il las pe Olaru pana la iarna acolo.

Benzar eu cred ca e mai bun pe acel post. Eu vreau sa-l folosesc pe Olaru pe alt post.

Mi-au zis ca ei vand numai in strainatate si le-am zis sa fie sanatosi, sa-i ajute Dumnezeu. Daca incearca sa scoata mai multi bani de la mine, sa mi-l dea intai imprumut, sa vad daca poate baiatul sa faca fata.

Eu vreau un mijlocas central, de asta il vrea pe Olaru. Am nevoie de un mijlocas central, ala e postul pe care vreau eu un Verratti! Vreau unul care deposedeaza, care urca, care da si la poarta.

L-am incercat pe Morutan acolo, dar nu poate.

Pentru Fortes nu am vorbit, ca nu ma intereseaza. I-am facut lui Gnohere 25.000 de euro pe luna salariu, nu mai am nevoie de atacant. El mai avea oricum un an si 8 luni de contract, dar i-am mai pus un an, pentru ca el mai creste si pot sa mai iau bani pe el", a spus Gigi Becali la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X.

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies