EXCLUSIV! Hagi vrea un MAGICIAN dupa ce a devenit liderul Ligii I! Ce transfer spectaculos pregateste

Viitorul a incheiat turul pe primul loc in Liga I, iar acum Hagi cauta intariri pentru a ataca primul titlu din istorie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2016, 19:05
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2016, 19:07

Lucian Sanmartean e prima tinta de iarna a lui Hagi, care vrea experienta celui poreclit "Micul Magician" in echipa sa. Chiar daca e mult mai in varsta fata de jucatorii sai, Hagi e recunoscut pentru ca a reactivat jucatori experimentati la Viitorul. Banel Nicolita sau Florin Cernat au trecut pe la Ovidiu.

"Sanmartean este unul dintre cei mai talentanti si mai tehnici jucatori din toate timpurile, din Romania. Este plin de talent, un jucator ofensiv, cu calitati ofensive, este clar ca este un decar, asa cum noi cautam.

El are o varsta importanta, este un jucator pretentios. Nu stim daca in strategia noastra poate fi un jucator accesibil sau daca noi putem sa ne gandim la acest lucru.

Deocamdata, media de varsta la noi este foarte mica, grupul este din Academie. Vom vedea, deocamdata ne gandim si vedem ce decizie vom lua", a spus Hagi pentru ProTV.

Sanmartean este sub contract cu Pandurii, club aflat in insolventa si cu grave probleme financiare, insa ar putea sa plece liber. 

Modifică setările cookies