EXCLUSIV! Golubovic si-a gasit echipa! Unde va juca dupa ce s-a cerut afara de la Steaua

Bojan Golubovic a fost pariul esuat al stelistilor pentru atac in aceasta toamna. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Decembrie 2016, 13:33
Data actualizarii: Miercuri 14 Decembrie 2016, 13:48

Adus din vara de la CSMS Iasi, Golubovic a reusit un singur gol la Steaua, iar dupa meciul cu Astra a cerut sa i se rezilieze contractul. Gigi Becali anuntase oricum ca atacantul nu mai are ce sa caute la Steaua din iarna. Seful de la CSMS Iasi, Florin Prunea, anunta ca Golubovic e gata sa revina la Iasi, clubul pentru care a marcat goluri importante.

"Eu il cunosc foarte bine, nu pacaleste fotbalul. E de apeciat ca a cerut rezilierea. N-am mai auzit de un jucator care are un contract bun sa ceara sa i se intrerupa contractul. E un profesionist cum putini sunt in Liga I. Nu e primul jucator care nu se adapteaza la echipele din Bucuresti. A fost o problema de adaptare.

Nu varsta face sa te adaptezi. Asa este la fotbal. Un alt stil de joc. Echipele la care a jucat au alt stil de joc, Ceahlaul, Poli Iasi. Jocul Stelei nu il avantajeaza. Nici cu grupul nu s-a adaptat. Usa e deschisa tot timpul la noi. S-a simtit bine la noi, l-am apreciat tot timpul. Noi am fost tot timpul alaturi de el.

Celor de la Steaua nu li se poate reprosa nimic, au fost alaturi de el. Nici lui Reghe nici conducerii. I s-au dat sanse, dar uite ca nu merge. Noi am discutat cam la 2 saptamani tot timpul. Acum nu am discutat. Este un jucator pe care ni-l dorim, dar dupa ce isi reziliaza contractul cu Steaua", a spus Florin Prunea la Sport.ro. 

Modifică setările cookies