EXCLUSIV! Asta e oferta facuta de Becali pentru Keseru! Cum negociaza cu arabii pentru recuperarea golgheterului de Liga! 

EXCLUSIV! Asta e oferta facuta de Becali pentru Keseru! Cum negociaza cu arabii pentru recuperarea golgheterului de Liga! 

Gigi Becali negociaza cu Al Gharafa pentru o recuperare spectaculoasa a lui Claudiu Keseru! 

"Vreau sa-l imprumut pe Keseru!", a anuntat Becali in urma cu cateva zile pentru ProTV. Patronul Stelei vrea sa-l imprumute pe Keseru pentru inceput pana in luna septembrie, cand incepe campionatul din Qatar. In aceasta perioada, Keseru va ajuta campioana in preliminariile Champions League si va incerca sa reuseasca ce n-a reusit anul trecut, calificarea in grupe.

Daca va reusi sa treaca de play-off anul acesta, Becali vrea sa extinda imprumutul lui Keseru de la Al Gharafa, care n-a achitat oricum suma de 2,3 milioane de euro pentru transferul de iarna trecuta.

Problema o reprezinta insa salariul mare al lui Keseru. Arabii i-au cerut lui Becali sa-i suporte salariul in aceste luni de imprumut. Keseru castiga 2 milioane de euro pe sezon la Al Gharafa, ceea ce ar insemna ca Becali ar trebui sa-i achite jucatorului aproape 500.000 de euro! Daca Steaua se califica in grupe si Keseru va ramane, Becali va trebui sa renunte si la o parte din suma de transfer a jucatorului.

Imprumutul lui Keseru ar fi cea mai importanta investitie a lui Becali la Steaua din aceasta vara. Patronul Stelei nu a gasit un atacant pe care sa se bazeze in preliminariile Champions League, iar Keseru este cea mai buna optiune. Cei doi nu s-au intalnit pana acum pentru negocieri fata in fata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Câte persoane au fost vaccinate împotriva Covid-19 în România. Câte reacții adverse au fost
BRAT
Modifică setările cookies