OFICIAL: "Radoi NU ARE VOIE sa stea pe banca!" Cum vrea Steaua sa ocoleasca regulamentul! Radoi are o singura portita de scapare

Autor: Sport.ro
Joi 18 Iunie 2015, 11:22

Mirel Radoi are probleme dupa ce a fost numit principal la Steaua.

"Radoi din punctul meu de vedere nu este antrenor, nu are licenta. Ma surprinde ca un club ca Steaua incearca diferite tertipuri ca el sa stea pe banca. Pana acum un an se statea daca era maseor sau mai stiu eu ce, acum avem ID-uri prin care oricine sta pe banca poate fi identificat. Altfel nu intra pe teren.

Nu stiu regulamentul din cupele europene, il stiu pe cel de aici si nu ma asteptam, am avut o discutie cu Mirel, il apreciez ca fotbalist dar este alta problema in clipa asta. Din acest punct de vedere se forteaza nota pentru ca nu se tine cont de niste structuri. Sunt niste etape care trebuiesc parcurse. Daca unii patroni sau conducatori considera ca e bine sa nu se respecte asta ce sa mai zic.

In urmatoarea sedinta de comisie tehnica vom vedea ce vom face daca va sta pe banca. Comisia tehnica nu poate decat sa sesizeze Comisia de disciplina. Din acest sezon la primele 3 ligi cine nu are ID-ul la gat nu sta pe banca. In mod normal nu vad cum poate sta pe banca dar au gasit portita aceasta cu team manager, nu stiu ce se va intampla, mi-e greu sa cred ca el va face foaia de joc, schimbarile si asa mai departe.", a spus Dan Apolzan, directorul Scolii Nationale de Antrenori, pentru Sport.ro

Cu alte cuvinte, Radoi nu poate sta pe banca in postura de antrenor pentru ca nu are carnetul de antrenor eliberat de Scoala Nationala de Antrenori, insa nu poate ocupa nici alta functie pe foaia de joc.

Singura portita de scapare pentru Radoi ar fi sa fie trecut ca team manager, in locul lui Mache, insa asta ar insemna ca el sa faca foaia de joc, sa scrie schimbarile in timpul jocului si celelalte atributii pe care le are Mache.

Prima reacție a ministrului Vlad Voiculescu după tragedia de la Victor Babeș
BRAT
Modifică setările cookies