"Exact ce aveam nevoie!". Mutu jubilează după transferul lui Ongenda și anunță că nu se va mai baza pe doi jucători

Adrian Mutu Damien Dussaut hervin ongenda Rapid younes marzouk Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 18:40
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 18:39

Antrenorul celor de la Rapid, Adrian Mutu, a declarat că mijlocaşul francez Hervin Ongenda, ultimul transfer al clubului din această iarnă, este genul de jucător care destabilizează apărările adverse şi speră ca acesta să se ridice la nivelul aşteptărilor.

Tehnicianul a explicat că fotbalistul nu va juca în partida de vineri din deplasare cu CS Mioveni.

Adrian Mutu: "Hervin Ongenda e exact ce aveam noi nevoie"

"În niciun caz nu va juca la Mioveni. El de abia a ajuns, iar zilele acestea trebuie să-l punem la punct în ceea ce priveşte partea fizică. El va începe antrenamentele chiar de azi şi vom vedea ce se va întâmpla în săptămânile următoare. El a practicat un fotbal de calitate când a fost la Botoşani. Este genul de jucător care destabilizează apărările adverse, exact ce avem noi nevoie. Sperăm să dea totul pentru Rapid, să se ridice la nivelul aşteptărilor şi să ne ajute", a afirmat Mutu.

FC Rapid nu va mai efectua transferuri până în vara acestui an.

"Pentru noi, odată cu venirea lui Ongenda, s-a închis perioada de transferuri. Vom merge aşa până în vară, iar atunci vom vedea ce concluzii vom trage şi în funcţie de ce rezultat vom obţine sezonul acesta", a explicat antrenorul.

Mijlocaşul francez Hervin Ongenda, care a evoluat anterior la FC Botoşani, a semnat, miercuri, un contract pe un an şi jumătate cu echipa de fotbal FC Rapid Bucureşti.

Adrian Mutu: "Nu mă mai bazez pe Dussaut și Marzouk"

În ceea ce îi priveşte pe jucătorii Damien Dussaut şi Younes Bnou Marzouk, Adrian Mutu a precizat că aceştia nu mai fac parte din lotul său, chiar dacă încă mai sunt sub contract cu clubul.

"În momentul de faţă sunt în afara lotului, eu nu contez pe ei. Decizia a fost luată la mijlocul lunii decembrie, nu acum. Ei fie nu au vrut să plece, fie nu şi-au găsit echipe. Eu şi clubul am spus cât se poate de clar că nu ne bazăm şi ei au avut timp suficient de a-şi găsi echipe din decembrie şi până acum", a precizat Mutu.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!