Liga 1

Evenimentul serii in Botosani nu e meciul cu Craiova: SOLD OUT la concertul 3 Sud Est, 30 de lei biletul! :)

Meciul dintre FC Botosani si Craiova, programat pentru aceasta seara, ar putea fi amanat din cauza conditiilor meteo. Se anunta -7 grade la ora meciului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2017, 13:57
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2017, 14:15

"Instalatia de incalzire a mers zilele acestea, dar nu a facut fata gerului de -18 grade. Speram sa fie totul ok, dar terenul ar putea fi inghetat la ora meciului", a anuntat vineri patronul clubului FC Botosani, Valeriu Iftime.

Acesta s-a plans si de faptul ca programarea meciurilor in luna februarie face ca tribunele stadioanelor din Liga I sa fie goale, pentru ca lumea nu poate suporta gerul napraznic timp de doua ore la meci.

Publicatia locala botosaneanul.ro anunta ca un alt eveniment din oras, programat pentru aceasta seara, are mai mult succes la public.

Concertul 3 Sud Est (da, inca mai exista!) se va desfasura cu casa inchisa, intr-unul dintre cele mai cunoscute pub-uri din oras.

Formatia 3 Sud Est se alatura astfel unei galerii "selecte" de formatii care au reusit performanta "sold-out" la clubul respectiv - doar "Azur" si "Generic" si-au vandut toate biletele.

30 de lei a costat biletul la concertul 3 Sud Est, cu 50% mai mult decat un bilet la FC Botosani - Craiova. Capacitatea pub-ului este de 350 de locuri.


Captura foto: botosaneanul.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies