Evaluari, proceduri, nicio rezolvare, asta-i boala GENERALA! Conflictul absurd dintre Steaua si Armata a trecut de azi intr-o noua etapa

CSA armata Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 17:01
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 17:24

Dupa ce s-a impotmolit in proceduri in problema cedarii dreptului de folosire a marcii, Armata a explicat azi motivul pentru care baza din Ghencea nu poate fi deocamdata inchiriata.

Un conflict absurd, care pare ca nu isi va gasi vreodata rezolvarea, a trecut astazi intr-o noua etapa. Armata a emis un comunicat prin care explica motivul pentru care nu se poate vorbi deocamdata de inchirierea bazei din Ghencea clubului de fotbal detinut de Gigi Becali.

Ca si atunci cand s-a pus problema cedarii dreptului de marca, o noua EVALUARE este invocata in cazul bazei sportive.

Cu alte cuvinte, reprezentantii Armatei transmit ca sunt dispusi sa inchirieze baza, dar... nu stiu cati bani sa ceara pe ea, asta desi au trecut 10 luni de la izbucnirea conflictului in urma caruia "Steaua din Ghencea" a devenit "FCSB de nicaieri".

"Intrucat evaluarea din anul 2009 - care a stat la baza relatiilor contractulae anterioare - nu mai poate fi luata in considere din cauza modificarii standardelor de evaluare (Standardele Internationale de Evaluare anul 2011, editia a 9-l Standardele de evaluare ANEVAR, editia 2014; Standardele internationale de evaluare ANEVAR, editia 2015), CSA Steaua Bucuresti se afla acum in prin proces de realizare a unei noi evaluari, care sa asigure suportul legal pentru o noua procedura de inchiriere."

"CSA Steaua Bucuresti nu poate influenta durata demersurilor legale, pentru ca fiecare procedura presupune termene si conditii stipulate clar de legiuitor - deci nu poate fi acuzat, sub nicio forma, de amanari sau tergiversari, asa cum reprezentantii FCSB sustin, dezinformand voit opinia publica.", se arata in comunicatul emis astazi de Clubul Sportiv al Armatei.

De mentionat faptul ca CSA a invocat inca din luna ianuarie evaluarea marcii, pentru a sustine ideea de buna credinta in rezolvarea conflictului cu Steaua, insa nici pana acum nu a facut public un rezultat al acestei evaluari - cat valoreaza marca, ce suma vrea Armata de la clubul de fotbal sau daca aceasta evaluare a existat in realitate si a dus la un rezultat concret.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!