"Eu nici nu stiu cum se joaca la pariuri! Nu am intrat in viata mea intr-o agentie!" Marturie a personajului-cheie in scandalul blaturilor din Germania:

Autor: Sport.ro
Duminica 10 Februarie 2013, 09:25

	"Eu nici nu stiu cum se joaca la pariuri! Nu am intrat in viata mea intr-o agentie!" Marturie a personajului-cheie in scandalul blaturilor din Germania:

►Inter – CFR, de ce sa nu-i batem? Joi 22:00 in direct la PRO TV si Voyo.ro! Intra AICI si castiga bilete la meciurile CFR-ului si ale Stelei in Europa League!

Apele par sa se limpezeasca pe zi ce trece, in cazul scandalului in care Laurentiu Reghecampf este acuzat ca a 'trantit' un meci cu Bayern, din vremea in care juca pentru Cottbus.

Unul dintre personajele-cheie, "Zonja" - Zoran Petrovici, a dezmintit in presa din Serbia implicarea sa in acest caz.

"Eu nici nu stiu cum se completeaza un bilet de pariuri, desi media din Romania a invocat numele meu. Nici n-am intrat, in viata mea, in vreo agentie de pariuri! N-am tangente cu Bayern - Cottbus. In Romania am fost o singura data, cand l-am reprezentat pe Vasiljevici in vederea unui transfer la Dinamo. E o confuzie. Pe Dinu l-am intalnit de doua ori in viata mea, la fel ca pe Mile Jerkovici", a spus Zoran Petrovici.

"S-a speculat mult pentru ca eram prieten cu Arkan. N-am lucrat niciodata in aceste subterane urate. Eram in Cipru in momentul meciului, se poate verifica pe pasaport", a mai spus sarbul.

De ce merg atât de încet trenurile la noi. Şeful Ford România: "Le pot întrece cu bicicleta, asta e o problemă"
BRAT
Modifică setările cookies