"Ești antrenor, merită să te înhami". Nicolae Dică, apreciat pentru curajul de a accepta provocarea de la CS Mioveni

Nicolae Dica Basarab Panduru CS Mioveni Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 23:33
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 23:32

Nicolae Dică (42 de ani) a semnat cu CS Mioveni și va avea misiunea de a salva echipa de la retrogradare.

La două luni și jumătate după despărțirea de FCSB, Nicolae Dică a acceptat să preia ultima clasată CS Mioveni. Antrenorul a fost convins de oficialii clubului argeșean, care i-au promis și șapte transferuri pentru a întări echipa înainte de reluarea campionatului.

"Știu că mă așteaptă o periodă foarte dificilă, dar sunt pregătit pentru acest lucru. Mă bucur că cei din conducere s-au gândit la mine, că au avut răbdare să mă aștepte. Au fost anumite condiții pe care le-am pus, iar când s-au îndeplinit am decis să vin - mă refer la partea financiară și cea cu jucătorii. Mai așteptăm jucători în decursul acestor zile, încă 3-4 și cred că acesta va fi lotul", a declarat Nicolae Dică în cadrul unei conferințe de presă. 

Basarab Panduru, despre noua provocare a lui Nicoale Dică

"Eşti antrenor, merită să te înhami. Dacă ai fi avut alte echipe, ai fi ajuns, altfel, la Liga 2, altfel, stăteai până la vară. Dacă eşti antrenor, trebuie să te duci să antrenezi. Nu cred că poate să-i cadă nimic, vreo stea sau ceva, dacă retrogradează.

Nu cred că mai crede nimeni că se mai poate salva. Poate să facă ceva cum a făcut Petrea (n.r. la Chindia), dar trebuie să câştige câteva meciuri. Dacă stătea până la vară, nu cred că era bine pentru el", a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

CS Mioveni este cea mai slabă echipă din Liga 1. A câștigat un singur meci, iar după 21 de etape are doar 9 puncte, fiind la 10 lungimi în spatele următoarelor clasate, U Cluj și UTA Arad.

Primul meci al lui CS Mioveni din acest an este programat sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 17:00, contra celor de la Petrolul Ploiești.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!