Steaua FCSB Ghencea Helmuth Duckadam Fotbal intern Stadionul din Ghencea

EXCLUSIV „Neinspirat!” Dîncu, invitat de o fostă glorie a Stelei să facă un sondaj pentru a vedea dacă oamenii vor FCSB în Ghencea

O fostă glorie a Stelei ia atitudine în conflictul dintre Gigi Becali și ministrul Vasile Dîncu.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 11:15
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 11:26

Helmut Duckadam crede că problema poate fi rezolvată foarte ușor: cu un sondaj care ar putea dezvălui dacă „poporul român”, singurul care „poate revendica stadionul din Ghencea”, dorește ca FCSB să joace pe noua arenă din București.

„Neinspirată (n.r. - decizia ministrului Dîncu de a se implica în conflictul dintre FCSB și CSA). El nu trebuia să iasă cu această problemă deloc. El putea să o paseze către club: „<<Domnule, clubul hotărăște, nu mă bag eu>>.

Ca să spui că nu sunt banii lui Tănase că nu știu din ce bani a fost făcut stadionul, ai poporului.

Păi dânsul a făcut atâtea sondaje de opinie. Păi dacă tot spune că poporul, atunci să facă un sondaj de opinie să vadă dacă poporul este de acord ca FCSB să joace pe stadionul din Ghencea sau nu. Dar cred că a fost total neinspirat să se bage în aceast joc ciudat, pe care nu-l înțelege nimeni”, a spus Helmut Duckadam la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

„Dîncule, poporul român nu are 2.000 de oameni!” Gigi Becali, replică pentru ministrul Apărării

Gigi Becali, revoltat după declarațiile publice făcute de Vasile Dâncu, ministrul Apărării, în legătură cu posibilitatea ca FCSB să joace pe stadionul din Ghencea.

„De la el (n.r - Vasile Dîncu) aveam pretenții, că e băiat deștept. Nu zic că nu e deștept, dar e fricos. După ce că mai este fricos, o mai dă și în comunisme d-alea. Domnule, echipa poporului. Dîncule, poporul român nu are 2.000 de oameni cât aveți voi galeria. Echipa poporului e FCSB, care are 5 milioane de suporteri. Care e mai mare, 2.000 sau 5 milioane?

Dacă stadionul e al poporului, Dîncule, tu, filosofule, sociologule. Fă un referendum să vezi că poporul vrea ca FCSB să joace acolo. Văd că poporul are un stăpân care e Dîncu. Vai de capul lui”, a fost reacția vehementă a lui Becali, potrivit DigiSport - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!