Adevăratul motiv pentru care Dîncu nu vrea să o lase pe FCSB să intre pe stadionul din Ghencea: „Nu-l iubește pe Becali!”

Fotbal intern Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 08:29
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 08:37

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a vorbit pe marginea conflictului iscat între Gigi Becali și ministrul Apărării, Vasile Dîncu.

Florin Tănase a cerut public ca FCSB să fi lăsată să joace în Ghencea, deoarece stadionul a fost construit din bani publici, adică inclusiv din banii săi. Asta după ce și Gigi Becali făcuse o astfel de solicitare publică.

Vasile Dîncu a avut ulterior o reacție la adresa celor doi prin care a iritat opinia publică. Ministrul Apărării a susținut că noua arenă din Ghencea a fost construită din banii „poporului”, deci nu vede de ce ar juca FCSB acolo...

„Fii convins că nu îl iubește pe Becali!”

Dinu Gheorghe crede că disputa dintre Becali și Dîncu are mai degrabă legătură cu faptul că ministrul nu îl place pe patronul vicecampioanei.

„Eu nu înțeleg un lucru. Acest stadion a fost construit, cum spune și domnul Dîncu, de către CNI din banii poporului, nu din banii cuiva anume. Când s-a făcut acest stadion, s-a specificat în mod expres că se dă spre folosință exclusiv CSA Steaua? Când s-a construit acest stadion a fost dat în administrare Clubului Sportiv al Armatei că cineva trebuie să administreze stadionul ăsta. Eu nu înțeleg acest refuz de a nu juca FCSB acolo. Ăsta nu e motiv că Tănase și că…

(n.r. despre Dîncu) Fii convins că nu îl iubește pe Becali. Nu știu de ce, dar se vede clar. Relația umană dintre domnul Dîncu și domnul Becali nu este. El (n.r. Gigi Becali) a țipat ca un alegător, nu ca un om implicat în viața publică. Și întreținerea stadionului tot din banii publici se face”, a spus Dinu Gheorghe, potrivit ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!