Otelul Galati Dorinel Munteanu Victor Becali Superliga

"Este antrenorul momentului". Tehnicianul din Superligă, lăudat pentru prestațiile echipei după primele etape din campionat

Oțelul Galați a încheiat la egalitate cu CFR Cluj, în etapa a 13-a din Superliga României, ajungând la nouă remize în acest debut de campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 08:54
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 09:06

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu are cea mai bună apărare din competiția internă, cu doar zece goluri primite, și ocupă locul nouă în clasamentul Superligii. 

Dorinel Munteanu, lăudat de Victor Becali

Impresarul a vorbit în termeni admirativi despre tehnicianul român, despre care a spus că este "antrenorul momentului" și că rigurozității lui i se datorează rezultatele echipei. 

”Oțelul este o echipă care are un început foarte bun de campionat. Este construită după caracterul lui Dorinel Munteanu, adică se bazează pe muncă și seriozitate.

Dorinel a reușit să producă multe surprize în acest campionat, nu prea îl bate nimeni. Se poate spune că este antrenorul momentului”, a spus Victor Becali, potrivit iAMSport.

Dorinel Munteanu, lăudat de Mihai Stoica și Basarab Panduru

Fostul internațional Basarab Panduru spune că Dorinel Munteanu nu este apreciat la adevărata valoare, tehnicianul având mai mulți contestatari în startul sezonului din cauza metodelor sale de antrenament.

"Nu suntem corecți cu Dorinel Munteanu. Noi vorbim acum de Dorinel pentru că are niște rezultate, dar nu era nimeni de acord cu metodele lui dacă n-ar fi avut rezultate. Dacă nu avea, zicea că nu se poate așa ceva, că îi aleargă pe colo și pe dincolo. Dorinel face exact ce trebuie cu juătorii pe care îi are, aleargă mai mult decât oricine", a spus Panduru, la Orange Sport.

"Dorinel Munteanu e un fel de Petrescu. Probabil ăsta e secretul lui, că oamenii au acceptat niște cantonamente... i-a rupt în două. Și joacă! N-am văzut un meci în care Oțelul să nu joace", a spus Mihai Stoica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!