Erik Lincar nu s-a mai abținut după promovarea lui U Cluj: "Ia uitați blatiștii, mercenarii! 

Erik Lincar Dinamo U Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 23:39
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 23:38

Universitatea Cluj a promovat în Liga 1, după barajul cu Dinamo, scor 1-1 (3-1, la general).

Pentru Universitatea Cluj este o revenire în Liga 1 după șapte ani, în timp ce pentru Dinamo este prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului.

Erik Lincar nu s-a mai abținut după promovarea lui U Cluj: "Ia uitați blatiștii, mercenarii! 

La finalul partidei, Erik Lincar, antrenorul Universității Cluj, le-a cerut fanilor echipei să își prezinte scuzele după acuzațiile aduse în trecut jucătorilor săi, conform cărora ar fi "blatiști și mercenari".

După ratarea promovării directe în urma meciului cu Hermannstadt, scor 1-2, printre scandările fanilor lui U Cluj s-au numărat următoarele: "Rușine, rușine să vă fie!", "Mercenarilor!", "Presa, să știți că, acum trei ani, trei jucători de la Universitatea Cluj au vândut meciul lui Hermannstadt".

Lincar a vorbit și despre ce urmează în Liga 1 și recunoaște că va fi nevoie de investiții majore. Nu în ultimul rând, antrenorul și-a exprimat regretul față de situația prin care trece Dinamo.

"Acum a fost a patra oară, cu succes. Până la urmă, nu totul se rezumă la mine. Vreau să transmit un mesaj oamenilor din Cluj: ia uitați blatiștii, mercenarii. Dacă se poate să-i mențione pe fiecare, pe Gorcea, pe Romeo, pe Ispas, pe Gugu, pe Ilie, Dobrescu, Pârvulescu, Pires, Filip, Balgiu, Haită, Remacle, Ribeiro, Ely, Ciobanu, Boiciuc, Vali Alexandru... au suferit mult și nu trebuia să îi ducă în zona aia că nu și-au apărat corect șansele. Cei care i-au făcut blatiști, să-și ceară scuze! Am realizat un lucru măreț. De azi ne gândim la Liga 1.

Începem o altă muncă, perioada e scurtă, avem o lună și ceva și începe prima etapă, va trebui să ne organizăm foarte bine. Liga 1 foarte puternică, iar Clujul merită o echipă puternică, va trebui să facem investiții. Îmi doresc să rămână o mare parte dintre jucători. Îmi pare rău pentru Dinamo, deși sună ciudat de la unul care a jucat aici ca adversar. Trebuie să învie ca pasărea Phoenix. Noi ne-am urmărit interesul și mă bucur mult pentru toată lumea din Cluj, pentru staff-ul meu, pentru toți suporterii noștri care sper să ne susțină în continuare. Să vedem un stadion plin la Cluj în Liga 1!

E adevărat, nu prea am avut ocazii. A fost golul senzațional al lui Tescan, dar am încercat să jucăm sus, să punem presiune, să avem ocazii. Le-am spus să uite jocul de la Cluj, haideți să vedem ce rezultat pozitiv putem scoate la București", a spus Erik Lincar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!