"Erau multe nereguli! Toti jucatorii isi doreau sa plece!" Culisele problemelor de la Petrolul. Dezvaluirile facute dn vestiar

"Erau multe nereguli! Toti jucatorii isi doreau sa plece!" Culisele problemelor de la Petrolul. Dezvaluirile facute dn vestiar

Mihai Teja a povestit de ce a refuzat sa mai continue la Petrolul.

Din cauza problemelor financiare care au dus la intrarea in insolventa, Mihai Teja a gasit o echipa din care toti jucatorii isi doreau sa fuga.

Nici el nu a putut ramane acolo, dupa ce a realizat ca nu va rezista mult in aceste conditii.

"Am vrut sa incep mai devreme, pentru a putea sa incheiem o colaborare pentru sezonul viitor, dar am vazut niste lucruri care nu erau foarte de incredere sau de viitor. Am zis ca e mai bine sa nu incepem o colaborare, apoi sa plec iar dupa o luna de zile. Imi doresc undeva unde sa pot sta minim 6 luni, pentru ca altfel nu poti sa arati nimic, nimeni nu poate sa faca nimic intr-o luna"

"Erau multe nereguli din punct de vedere financiar, plus ca toti jucatorii isi doreau sa plece dupa intrarea in insolventa. Iar strategia pentru anul viitor, adica jucatorii care trebuiau sa vina, era una in care mai mult directorul sportiv dicta. El facea aceasta strategie, antrenorul trebuia doar sa antreneze. Trecusem prin perioada Dinamo, cu domnul Stanciu, si atunci am spus pas de la inceput", a povestit Teja la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. Surse: USR-PLUS rămâne în coaliție dacă iese Cîțu din Guvern
BRAT
Modifică setările cookies