VIDEO EXCLUSIV ”Erau deja în vacanță”. Reacție categorică după Farul - FCSB 0-4: ”Nu mai sunt 'number one', cum spunea Hagi”

Farul - FCSB 0-4 | Vicecampioana s-a distrat la Ovidiu cu echipa lui Gică Hagi și continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 18:38
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 18:49

Distanța dintre FCSB și CFR Cluj este în continuare de doar două puncte, în condițiile în care, la finalul sezonului regulat, cele două echipe erau despărțite de 14 puncte! Cu toate acestea, Valeriu Iftime crede că tot CFR Cluj va fi campioană la finalul sezonului.

Ironiile lui Valeriu Iftime, îndreptate către Constanța: ”Erau deja în vacanță”

Patronul celor de la FC Botoșani a vorbit și despre meciul Farul - FCSB și i-a ironizat pe elevii lui Gică Hagi: ”Erau deja în vacanță”, spune Iftime.

  • Marcel Bîrsan

„Acum multă vreme am spus că este imposibil ca CFR-ul să piardă campionatul. Rămân la aceeași părere că CFR poate lua campionatul, dar eu aș vrea să-l ia FCSB sau Craiova ca să schimbăm puțin paradigma asta știută de toată lumea că numai CFR câștigă, iar ceilalți fac act de prezență. 

FCSB joacă bine, dar aseară mi s-a părut că cei de la Constanța erau deja în vacanță. Adică să-i dai 4-0... nu mai sunt number one, cum spunea Hagi. Dacă ești number one, nu pierzi 4-0 de parcă ești în luna de după nuntă. Voiam să văd un meci puternic. Era 3-0, ei se distrau... în fine, nu mai contează. Orice ar face FCSB, Craiova poate încurca lucrurile”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

În urma acestei partide, FCSB a ajuns la 46 de puncte și este la două puncte în spateleliderului CFR Cluj. Farul rămâne pe cinci, cu 28 de puncte. 

În următoarea etapă, FCSB va juca pe teren propriu, cu FC Argeș, iar Farul se va deplasa la Cluj pentru duelul cu CFR.

FCSB se poate lăuda cu un golaveraj bun în play-off. Are al doilea cel mai bun atac, cu 14 goluri, după cel al Universității Craiova, care are 16, dar și cea mai bună apărare, cu doar patru goluri primite.

Modifică setările cookies