FCSB - Dinamo Arcul de Triumf LPF Mihai Stoica Superliga

"Era o solicitare logică". Mihai Stoica explică de ce LPF și Dinamo nu au ținut cont de propunerea amânării derby-ului

FCSB - Dinamo, derby-ul etapei a doua din Superliga României, se va disputa pe stadionul "Arcul de Triumf", din București. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iulie 2023, 10:43
Data actualizarii: Joi 20 Iulie 2023, 10:51

Vicecampioana României nu a ajuns la o înțelegere cu oficialii de la CSA Steaua pentru închirierea arenei din Ghencea. În aceste condiții, s-a orientat spre un alt stadion din București, Arcul de Triumf, informație confirmată de atât de secretarul general al LPF, cât și de cei de la FCSB.

De ce nu s-a putut amâna disputarea derby-ului FCSB - Dinamo

Mihai Stoica a dezvăluit că au existat mai multe motive pentru care nu s-a reprogramat această confruntare, indicând că atât LPF, cât și formația din Ștefan cel Mare nu au ținut cont de anumite aspecte atunci când au luat această decizie. 

"Totul a plecat de la lipsa de respect a LPF faţă de noi şi Dinamo. Sunt etape de sezon regular, cinci etape nu se putea juca pe Arena Naţională şi, bineînţeles, că era o solicitare logică, trei meciuri să fie programate în următoarele 25 de etape. Meciul a căzut în etapa a doua, FCSB - Dinamo.

Pe Arcul de Triumf pot fi multe probleme de organizare. Pe Arena Naţională, Dinamo ar fi avut 8.000 de suporteri... Acum, Dinamo va avea 300, iar Dinamo n-a vrut să amâne. De ce m-am zbătut pentru amânare? Respect suporterii noştri, dar şi pe cei de la Dinamo şi era normal să se desfăşoare pe un stadion pe care să încapă pe 30-40.000 de spectatori, nu neapărat pe Ghencea.

De ce nu s-a amânat? Nu au vrut Dinamo şi LPF. De asta ne pedepseşte acum să jucăm acum pe Arc? De ce nu vrei să fie 40.000 de oameni la meci? Ăsta e respect pentru fotbal? Spectatorul e cel mai minimalizat de cei de la CSA, de cei de la LPF", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Mihai Stoica, anunț despre comercializarea biletelor

Oficialul FCSB a declarat că se fac eforturi pentru ca cele aproximativ 7000 de bilete să ajungă la susținătorii echipei, astfel că s-a luat hotărârea ca acestea să fie puse în vânzare fizic.

"Vom emite până în 7.000 de bilete. Sunt 8.200 de locuri. 10% scazi din start: oaspeţii, plus zona tampon. În Ghencea se puneau în vânzare 30.000 de bilete. Am planul de vânzare al biletelor. O diferenţă de 23.000 de bilete şi de oameni care ar fi văzut meciul pe un stadion construit din banii lor.

Noi suntem într-o altă situaţie delicată. Noi nu putem să scoatem bilete online la acest meci. În primul rând, nu suntem foarte proşti. Poate suntem proşti, dar nu foarte proşti

Online nu putem să verificăm unde se duc biletele. Aşa că, e posibil din 6.000 de bilete, 5.000 să se ducă la Dinamo. Atunci, le vom vinde steliştilor şi chiar ştim 5.000 de stelişti. Nu avem ce face.

Cei din provincie care vin de regulă la meciuri şi vor să vină şi acum, trebuie să ia legătura cu Peluza Nord, cu noi. Ştiu oameni care vin şi când jucăm la Sibiu, şi când jucăm la Craiova. Acestora trebuie să le dăm bilete. Nu avem ce face", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!