Enes Sali, cel mai valoros fotbalist din lume născut în 2006! Mijlocașul Farului și-a surclasat urmăritorii

Enes Sali Farul Constanta Superliga Enes Sali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 13:35
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 13:39

Fotbalistul despre care Gică Hagi susține că e mai talentat decât el, pe primul loc în lume la categoria sa de vârstă.

Enes Sali, mijlocașul ofensiv de doar 15 ani al lui Farul Constanța, conduce autoritar în topul celor mai valoroși jucători din lume născuți în 2006.

Site-ul de specialitate transfermarkt.com i-a oferit o cotă de 400.000 de mii de euro lui Sali, ceea ce-l clasează pe primul loc în topul celor mai valoroși fotbaliști de vârsta sa.

  • Enes Sali

Sali este urmat în clasament de portarul Soso Kopaliani, de la Locomotive Tbilisi, și de Jacopo Surricchio, mijlocașul central al lui Teramo Calcio, ambii cu o cotă de piață de doar 100 de mii de euro.

Enes Sali, lăudat de Gică Hagi

„E mult mai talentat decât mine, vei auzi lucruri mari despre el. E foarte talentat. Nu e uşor să găseşti un jucător la fel de talentat ca el”, ar fi spus Hagi.

Puștiul de 15 ani al Farului, cel mai tânăr marcator din Liga 1

Farul Constanța a învins cu 5-0 pe Academica Clinceni, iar Enes Sali a marcat ultimul gol al partidei, devenind cel mai tânăr marcator din campionatul românesc.

Ion Geolgău a fost precedentul deținător al recordului pentru cel mai tânăr marcator din Liga 1. Acesta reușea să marcheze la 16 ani și 24 de zile într-un 5-0 cu Progresul, pe când activa la Universitatea Craiova, meci disputat acum 44 de ani, pe 16 martie 1977.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!