EMOTIONANT! Drama prin care trece Alexe dupa moartea tatalui sau: "M-a daramat, e naucitor!" Marturia incredibila a atacantului:

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Aprilie 2012, 12:08

	EMOTIONANT! Drama prin care trece Alexe dupa moartea tatalui sau: "M-a daramat, e naucitor!" Marturia incredibila a atacantului:

Marius Alexe povesteste prin ce drama trece dupa moartea tatalui sau. Atacantul nu isi revine dupa momentul tragic petrecut cand el se afla in cantonamentul din Antalya.

"Mi-e foarte greu si sunt foarte multe nopti in care nu dorm. Moartea tatalui meu efectiv m-a daramat. Imi parea cel mai puternic om din lume. Sa stai ziua cu el, sa povestesti, sa glumesti si apoi sa afli ca a cazut. E naucitor! Eram in Antalya, m-am antrenat cu telefonul in buzunar, asteptand vesti. De cand a ajuns la spital, tata nu a mai avut decat cinci ore de trait", a declarat Alexe in Fanatik.

Alexe e vazut de Dario Bonetti drept urmatoarea marfa de explort a lui Dinamo in Serie A, insa atacantul abia se recupereaza dupa pierderea din aceasta iarna. A ramas marcat. "Stau cu parintii, sunt un copil. Tatal meu era stalpul casei si punctul meu de sprijin si de echilibru in viata. El ma aducea cu picioarele pe pamant cand jucam bine. Era psihologul si profesorul meu. De la 10 ani, de cand jucam la Electroaparataj, stiu unde sa-l caut cu privirea in tribuna. Acum nu-l mai gasesc. Numai singur pot trece peste asta. I-am spus mamei: Lasati-ma sa ma inchid in camera, sa ma uit in gol vazandu-l pe tata, sa sufar si sa plang", mai declarat Alexe.
 

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT