Emeric Ienei Superliga

Emeric Ienei e gata sa revina in fotbal! Ce echipa ii ofera libertate TOTALA ca s-o readuca in top

La 78 de ani, Ienei ar putea sa fie implicat intr-un super proiect. Una dintre echipele de traditie ale Romaniei il vrea pentru a redeveni o forta in Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 10:09
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 10:10

La Oradea se pregateste o noua echipa care sa ajunga in prima liga. Omul de afaceri Mihai Giurgiu isi propune sa plateasca datoriile de un milion de euro adunate de club si sa construiasca un brand important la FC Bihor.

Negocierile dintre Giurgiu si autoritatile locale sunt avansate. Primaria si Consiliul Judetean vor asigura bugetul pentru urmatorul sezon. Alaturi de proiectul FC Bihor e asteptat si Emeric Ienei. Giurgiu anunta ca antrenorul Stelei de Aur din 86 va juca unul dintre cele mai importante roluri in planul sau.

"Ne inscriem in liga a doua. Institutiile locale ne sustin. Cautam solutii pentru alte finantari. Promovarea e planificata pentru urmatorii doi sau trei ani. Mai intai, trebuie sa acoperim datoriile, care sunt mari. E greu sa ne propunem acum promovarea. Vreaus a aducem jucatori buni si tineri. Daca iau Bihorul, Ienei va fi un om foarte important in club. Vorbele lui sunt de aur", a spus Giurgiu, citat de Liga2.ro.

Modifică setările cookies